Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή σελίδας στη ζωή της και η μετακόμιση!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή σελίδας στη ζωή της και η μετακόμιση!

Την πιο δηµιουργική περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μπορεί η εντυπωσιακή παρουσιάστρια να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώµενα τη φετινή σεζόν, έγκυρες πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι όλη αυτή η αποστασιοποίησή της µόνο θετικά έχει λειτουργήσει για την ίδια.

Η πρώην παρουσιάστρια της εκποµπής «Σπίτι µου Σπιτάκι µου» δεν επικεντρώνει µόνο σε νέες επαγγελµατικές προοπτικές στον χώρο της τηλεόρασης. Το τελευταίο διάστηµα ασχολείται µε τις σπουδές της στο τµήµα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστηµίου Αθηνών, κάνοντας την πρακτική της και διδάσκοντας ως καθηγήτρια στο 3ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Αργυρούπολης, ενώ αναζητεί και νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.
«Θέλει να µετακοµίσει σε ένα µικρότερο διαµέρισµα στο κέντρο», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της ξανθιάς παρουσιάστριας και συνεχίζει: «Το σπίτι της στη Βούλα µπορεί να είναι δικό της, είναι, ωστόσο, αρκετά µεγάλο και δυσλειτουργικό για εκείνη». Αν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δεθεί συναισθηµατικά µε το διαµέρισµά της στα νότια προάστια το οποίο, όπως είχε τονίσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη, είχε πάρει µε πολύ κόπο και σκληρή δουλειά όσα χρόνια έκανε τηλεόραση, καταφέρνοντας µόνη της και µε πολύ µεράκι να το διακοσµήσει όπως ακριβώς επιθυµούσε τώρα πρέπει να το αποχωριστεί, κυρίως για πρακτικούς λόγους.
Σύµφωνα µε την ίδια πηγή, το κέντρο της Αθήνας τής προσφέρει περισσότερη ευελιξία στις µετακινήσεις της, ενώ επιπλέον εκεί µπορεί να βρει µικρότερο διαµέρισµα που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ανυποµονεί για τη στιγµή που θα καταφέρει να νοικιαστεί το σπίτι της στη Βούλα. Σύµφωνα µε έγκυρες πηγές, όµως, κάτι τέτοιο µπορεί και να πάρει αρκετό χρόνο, καθώς πρόκειται για ένα διαµέρισµα δευτέρου ορόφου πολλών τετραγωνικών µέτρων, µε ιδιωτική πισίνα και τρία υπνοδωµάτια, το οποίο ανήκει σε συγκρότηµα κατοικιών και έχει θέα στη θάλασσα. Η ίδια, όµως, αισιοδοξεί και ελπίζει πως σύντοµα θα βρει το διαµέρισµα που ψάχνει στο κέντρο ώστε να µετακοµίσει.

Αφοσιωµένη στα νέα της καθήκοντα, η Κωνσταντίνα διαβάζει πολύ και έχει δοθεί ολοκληρωτικά στις νέες προκλήσεις που εµφανίζονται µπροστά της. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, οι στενοί της φίλοι γνωρίζουν πως παρά τις φήµες που τη θέλουν να φλερτάρει έντονα τον τελευταίο καιρό µε τον µπασκετµπολίστα του Παναθηναϊκού Νίκο Παππά, παραµένει ελεύθερη και ωραία! Μπορεί οι δυο τους να συναντήθηκαν τυχαία, πριν από µερικά βράδια στο νυχτερινό κέντρο όπου εµφανίζεται ο Γιώργος Σαµπάνης και να διασκέδασαν µαζί µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά δεν συµβαίνει απολύτως τίποτα µεταξύ τους. Είναι καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω. Αλλωστε, ο Ν. Παππάς µε ανάρτησή του στα social media διέψευσε τις φήµες αυτές, τοποθετώντας τα πράγµατα στη... σωστή τους διάσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved