Σοφία Πανάγου: «Έχω αισιοδοξία και υπομονή»
Showbiz

Σοφία Πανάγου: «Έχω αισιοδοξία και υπομονή»

Τι σημαίνει ποιότητα ζωής για την Σοφία Πανάγου, έχουν υπάρξει στιγμές που την φόβισαν σχετικά με τις επιλογές που έχει κάνει;

Σας οδηγεί στην αληθινή ζωή το συναίσθημα ή η λογική;
«Υπερτερεί με μεγάλη διαφορά το συναίσθημα. Καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω πάντα».

Νιώθετε αισιοδοξία μέσα στην αβεβαιότητα;
«Έχω αισιοδοξία και υπομονή. Ακόμα και σε πολύ δύσκολες στιγμές θα βρω μια μικρή χαραμάδα για να μπει φως. Όλα όσα φαντάζουν αρχικά δύσκολα, τελικά μας δυναμώνουν και μας βοηθούν».

Τι σημαίνει για σας ποιότητα ζωής; «Να περνάω το χρόνο μου με αυτούς που αγαπώ και να μην κάνω εκπτώσεις στο μέτριο, στο δυσανάλογο».

Υπήρξαν στιγμές που σας φόβισαν οι επιλογές σας; Έχετε μετανιώσει;
«Όταν συνειδητά αποφάσισα για 3,5 χρόνια να απέχω από τη δουλειά μου, θέλοντας να μείνω κοντά στην κόρη μου. Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα, και αναρωτήθηκα αν θα μου ξαναδοθούν οι ευκαιρίες που έδιωξα... Δεν μετάνιωσα ποτέ όμως γι, αυτή την επιλογή, αντιθέτως τη χάρηκα και την απόλαυσα πολύ».

Με ποιο τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε άτομα τα οποία είναι ικανά να δίνουν νόημα στις ζωές τους;
«Αν από τη βρεφική τους ηλικία εισπράξουν απεριόριστη αγάπη, αγκαλιές, χάδια, κατανόηση. Αν είμαστε δίπλα τους χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς κριτική, με απόλυτη αποδοχή. Αν αγαπήσουν αληθινά τον εαυτό τους, άρα και τους άλλους. Ναι, πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θ' ανθίσουν. Θ' ανοίξουν τα φτερά τους και θα πετάξουν», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved