Συγκλονίζει η αδερφή του Νταλάρα: «Θα σας μιλήσω για μια φίλη μου καρ@@λ@ που με κράτησε μακριά»
Showbiz

Συγκλονίζει η αδερφή του Νταλάρα: «Θα σας μιλήσω για μια φίλη μου καρ@@λ@ που με κράτησε μακριά»

Η Ελένη Νταράλα, αδερφή του Γιώργου Νταλάρα, δεν δίστασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook να μιλήσει για τη ψυχική νόσο, που την ταλαιπώρησε και δεν είναι άλλη από την κατάθλιψη.

Η Ελένη έγραψε: «Θα σας μιλησω σημερα για μια φιλη μου καρ@@λ@ που με κρατησε τόσους μήνες μακρυα σας....Γυρω στο Μαιο άρχισε κατι να μην πηγαίνει καλά με τον εαυτό μου,ενας πόνος κατω δεξιά στη μέση...μετα απο μια σειρά εξετάσεων δεν βρέθηκε κατι το παθολογικό παρόλο την επίμονη μου πως κατι δεν πηγαινε καλά.
Τελικά αποδείχτηκε πως ηταν ψυχοσωματικό(προκαλούσα τον πόνο μόνη μου)!!
Εκει που ανησηχούσα πως ήταν κατι το παθολογικό ..νευριασα με τους γιατρούς... τι ψυχοσωματικά κ αηδίες ...ειπα λοιπόν στο εαυτό μου πως αφου εγω το προκαλώ ,εγω κ θα το διώξω....μου πηρε καιρό αλλα το εδιωξα... δλδ ετσι νόμιζα...
Περασε ο Ιούνιος κόπασε ο πόνος...ελα όμως που ο επισκέπτης που μου είχε χτυπήσει την πόρτα κ εγω αρνιόμουν πεισματικά κ εγωιστικά να του ανοιξω(παλευα με νυχια κ με δόντια να του κραταω την πόρτα κλειστή)-δεν μπορει να μου συμβαίνει αυτό ελεγα και ξαναελεγα....εσυ που εχεις περασει τόσα απο μικρό παιδί... τι λες τώρα..δεν γινεται αυτό... εισαι δυνατή θα το περασεις .....αυτος εκει ομως .....
Ηρθε ο Ιουλιος..ωσπου ένα απογευμα στα γενεθλια μου, εγω παλευοντας να κρατω την πορτα κλειστει στον επισκεπτη....με νικησε..με εριξε κατω καμποσες ωρες κ επεσα τελικά.
Οταν συνήλθα μετα απο αρκετες μέρες πηρα κ την διάγνωση(μετωπική συγκρουση με τον εαυτο μου) ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.
Αν και δεν είχα συνέλθει ακόμα στη λεξη ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ παλι αντέδρασα ..πάλι αρνηση...δυσκολα πολύ..αποδείχτηκε ποιο εγωιστρια ...αυτη η κυρια ..οσο την αρνιόμουν τοσο κόντρα αυτή....δεν με αφηνε...τελικά παρεδωσα τα οπλα στην ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...της είπα μπράβο κορίτσι μου..εισαι ποιο δυνατη..κ αφου τι θες ετσι ελα να βαδισουμε παρέα....τη μισουσα...αλλα δεν της το εδειχνα.
Αργα και σταθερα με βοηθεια βεβαια συμφιλιώθηκα μαζί της(κ εδω να ευχαριστησω τους γιατρους κ τους ελάχιστους φιλους που μου σταθηκαν)σε αυτή την προμερά δυσκολη περιοδο.
Σημερα λοιπόν μετά απο τόσους μήνες αγαπησα την φιλη μου ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ κ επιτελους με ελευθερωσε,ηταν για εμενα μια εμπειρια..εμαθα πολλά...κ επιτελους ειμαι καλά κ σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφερον σας..και Επειδή δεν απάντησα πολυ καιρό σε πολλά μηνύματα το λεω πια δημόσια για να μην ακούγονται διάφορα. ... Είμαι καλα ... ευχαριστώ όλους σας... και για τις κακες γλωσουλες...ΈΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Η ΚΑΜΉΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΎΡΑ .....».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved