Ραφτείτε: Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ ετοιμάζεται να παντρευτεί και να βαφτίσει το γιο του
Showbiz

Ραφτείτε: Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ ετοιμάζεται να παντρευτεί και να βαφτίσει το γιο του

Όλα συνέβησαν ξαφνικά στη ζωή του ζευγαριού όμως συνειδητοποιημένα, μετά τον ερχομό του γιου τους ετοιμάζονται να παντρευτούν και να βαφτίσουν μαζί και τον πρίγκιπά τους. 

Ο λόγος για τη Μελίνα Κυριακοπούλου και τον σύντροφό της Χουάν Ροντρίγκεζ που μετρούν µόλις ενάµιση χρόνο γνωριµίας, όµως, όπως έδειξαν τα πράγµατα, το διάστηµα αυτό ήταν υπεραρκετό για να πειστούν πως ήταν πλασµένοι ο ένας για τον άλλον και να δηµιουργήσουν την οικογένειά τους. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισµάτων του πρώτου βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας µε τίτλο «Μια φορά στο τόσο» και από τότε έγιναν αχώριστοι. Συζούν, σύμφωνα με τη real, σε διαµέρισµα στην Πλάκα από τις πρώτες εβδοµάδες της σχέσης τους, ενώ αυτή την περίοδο σχεδιάζουν τον γάμο τους και τη βάφτιση του παιδιού τους, που θα γίνει µέσα στους επόµενους µήνες. Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει ακόµα το όνοµα που θα πάρει ο µικρός τους πρίγκιπας, όµως το σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσει την παράδοση του Κουβανού µπαµπά, που «προστάζει» ο γιος του να έχει δύο ονόµατα.
Αν και η Μαλού είναι αφοσιωµένη στον νεογέννητο γιο της, δεν σταµατά την πορεία της στη δισκογραφία, αφού µόλις πριν από έναν µήνα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι µε τίτλο «Ποια ζωή» από την Cobalt Music, µε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να υπογράφει τη µουσική και την Ελένη Γιαννατσούλια τους στίχους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved