Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι ετοιμασίες της για τον ερχομό του γιου της!
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι ετοιμασίες της για τον ερχομό του γιου της!

Σε λιγότερο από δύο µήνες, η Μαρίνα Ασλάνογλου θα γίνει µητέρα και αυτός ήταν ο µοναδικός λόγος που θα µπορούσε να την κρατήσει µακριά από τη µεγάλη της αγάπη, το θέατρο.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, ο έγκριτος δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ήδη άρχισαν να χρωµατίζουν το σπίτι τους µε γαλάζιο χρώµα, ώστε να υποδεχθούν τον γιο τους όπως αρµόζει. Οι µέλλοντες γονείς κάνουν όλες τις απαραίτητες προετοιµασίες, ειδικά η Μαρίνα, η οποία, σύμφωνα με τη Real, µέχρι πριν από λίγο καιρό πρωταγωνιστούσε στο θεατρικό έργο «Αύγουστος», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Αποφάσισε, όµως, να αποσυρθεί για να χαρεί αυτή τη γλυκιά περίοδο αναµονής. Από τότε αφιερώνει αρκετό χρόνο στην ξεκούραση, συναντά φίλες για καφέ, βγαίνει βόλτες στις στολισµένες βιτρίνες, επιλέγοντας µωρουδιακά και αναζητώντας έξυπνες ιδέες για το παιδικό δωµάτιο και τη διακόσµησή του.
Μαζί µε τον σύζυγό της άρχισαν ήδη να µετρούν αντίστροφα για τον ερχοµό του µωρού τους, που αναµένεται να έρθει στον κόσµο σε λιγότερο από δύο μήνες. Σε ό,τι αφορά την εγκυµοσύνη της ηθοποιού, όλα βαίνουν καλώς, µε την ίδια να έχει αποβάλει πλέον όλο το άγχος που είχε, όπως κάθε νέα µητέρα, τον πρώτο καιρό. Η ίδια, άλλωστε, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Είχα άγχος, γιατί είναι η πρώτη φορά, είναι λίγο διαφορετικό. Το περιµένω µε µεγάλη ανυποµονησία, η αλήθεια είναι, είµαι πολύ προσγειωµένη και προσεκτική και ζω τον κάθε µήνα που περνάει». Όσο για τον ∆ηµοσθένη Πέππα, παρά τον φόρτο εργασίας του, προσπαθεί καθηµερινά να κλέβει όσο περισσότερο χρόνο µπορεί ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του. Και βέβαια, πλέον, εκείνο που µονοπωλεί τις συζητήσεις τους είναι ο γιος τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved