Χρήστος Αντωνιάδης: «Έφτασα σε ένα τέλμα και για να απαγκιστρωθώ από αυτόν το φαύλο κύκλο...»
Showbiz

Χρήστος Αντωνιάδης: «Έφτασα σε ένα τέλμα και για να απαγκιστρωθώ από αυτόν το φαύλο κύκλο...»

Ο Χρήστος Αντωνιάδης σε συνέντευξή του μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τι μαθήματα του έδωσαν όλα αυτά.

Εσύ πιστεύεις ότι είσαι πιο ώριμος πια; Τι πιστεύεις ότι σε ωρίμασε πιο πολύ από όλα;

Θα σου μιλήσω ανοιχτά και χωρίς μετριοφροσύνη. Ναι πιστεύω ότι είμαι πιο ώριμος σήμερα και ένας λόγος που έγινε αυτό είναι ότι έφαγα μία και δυο και τρεις, πολύ δυνατές σφαλιάρες και τελικά Διαπιστώνω πως αν δεν τις φας δεν μαθαίνεις. Όσο και να σου λένε κάποιοι άνθρωποι, που σε αγαπάνε πέντε πράγματα εάν εσύ προσωπικά δεν βιώσεις την απώλεια κεκτημένοι, να φτάσεις στον πάτο, τελικά δεν μαθαίνεις.

Πιστεύεις αυτό που λένε ότι «αν δεν φτάσεις στον πάτο δεν υπάρχει κορυφή μετά»;

Ναι το έμαθα αυτό. Αν με ρώταγες πριν 20 χρόνια δεν ξέρω αν θα σου απαντούσα το ίδιο. Προφανώς, μάλλον όχι. Αλλά εκ του αποτελέσματος σου λέω ότι ναι, έτσι είναι. Έφτασα σε ένα τέλμα και για να απαγκιστρωθώ από αυτόν το φαύλο κύκλο μιζέριας, με βοήθησαν πάρα πολύ οι δικοί μου άνθρωποι, η οικογένεια μου, και αϊτό έχει πολλές μορφές. Κάποια στιγμή είδα και εγώ πιο καθαρά ποιος δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις κάνει;

Ναι έχω κάνει λάθη και έχω μετανιώσει για κάποια από αυτά. Επειδή δεν μπορώ να τα αλλάξω δεν έχει νόημα να βαυκαλίζομαι. Έχω περάσει από αυτό το στάδιο και προτιμώ πιο ευχάριστες καταστάσεις για μένα Μου αξίζουν καλύτερα.

Τι είναι αυτό που θες τώρα, που έχεις επιστρέψει δυναμικά σε ένα μαγαζί, επαναπροσδιορίζοντας την καριέρα σον ως τραγουδιστής; Υπάρχουν κάποιες παλιότερες σκέψεις αλλά σε πρώτη φάση θα σου πω ότι η πρώτη μου βασική επιδίωξη είναι να ξανά συστηθώ με τον κόσμο. Είτε με αϊτούς που με θυμούνται, είτε με αυτούς που τους έλειψα, είτε με αυτούς που γεννήθηκαν προσφάτως και δεν έχουν προλάβει να με γνωρίσουν.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved