Ανασκόπηση 2017: Αυτές είναι οι σχέσεις που απασχόλησαν τα ΜΜΕ
Showbiz

Ανασκόπηση 2017: Αυτές είναι οι σχέσεις που απασχόλησαν τα ΜΜΕ

Τα βέλη του έρωτα «χτύπησαν» κατακούτελα τους celebrities.

Το 2017 είχε πολλές νέες σχέσεις. Στην προσπάθεια μας να θυμηθούμε τα ζευγάρια του χρόνου που φεύγει, η αλήθεια είναι πως χάσαμε λίγο το μέτρημα.

Ας τις δούμε μια- μια.

Ο Henry Cavill δεν είναι πια μόνος, αφού φήμες τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Lucy Cork. Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί για πρώτη φορά στο Λονδίνο το καλοκαίρι.

Ο Chris Martin, τραγουδιστής των Coldplay και πρώην σύζυγος της Gwyneth Paltrow, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του μετά το διαζύγιο τους. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με τη νέα του σύντροφο μέσα στο καλοκαίρι που έκαναν διακοπές.

Ο star του Mad Men, Jon Hamm μπορεί να έβγαινε στην αρχή κρυφά με την Jenny Slate , αλλά η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας, όταν τους απαθανάτισαν οι φωτογράφοι.

Η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπάμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα και ο γιος του Φίλιππου Νιάρχου, Σταύρος είναι το νέο hot ζευγάρι της διεθνούς showbiz.

Τον Leonardo Di Caprio δεν τον προλαβαίνουμε. Έχουμε χάσει τα αλήθεια το μέτρημα. Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την 22χρονη καλλονή.

Ο Orlando Bloom και Maya Sansa είναι μαζί και οι παπαράτσι τους πέτυχαν σε μία χαλαρή βραδινή τους βόλτα στην πόλη αλλά εκείνοι δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα.

Η Paris Hilton είναι έτοιμη να πει το μεγάλο «ναι», αφού, όπως υποστηρίζει, το νέο της αγόρι, ο ηθοποιός Κρις Ζίλκα, είναι ο «ένας».

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriquez που δεν βγαίνουν ούτε δύο μήνες έχουν ήδη κάνει αναφορά σχετικά με το κοινό τους μέλλον και αυτό προφανώς δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από γάμο ή έστω έναν αρραβώνα.

Σε αυτή την περίπτωση, ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily mail, ο Mick Jagger, είναι ερωτευμένος με την Noor Alfallah, η οποία είναι 52 χρόνια μικρότερή του κι εργάζεται στον χώρο του κινηματογράφου.

Ο Justin Bieber και η ηθοποιός Paola Paulin φαίνεται πως είναι μαζί στη ζωή και μάλλον ήρθε η ώρα οι δύο νέοι να μας αποκαλύψουν πλέον τη σχέση τους. Ο φακός ήταν και πάλι πολύ γενναιόδωρος μαζί τους και φυσικά δεν τους άφησε λεπτό, χωρίς να τους απαθανατίσει.

Ο Lewis Hamilton και η Winnie Harlow χαλάρωσαν στο νησί των ανέμων επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους.

Ο Μαρκ Αντονι μετά τον χωρισμό του με την Τζένιφερ Λοπεζ γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή. Ο πρώην της JLO βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της «Μις Καμπύλες 2011» Ραφαέλα Μοντούνο.

Η Kendall Jenner έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το σύντροφό της A$AP Rocky στο πάρτι μετά το MetGala, όπου ουσιαστικά έγινε και η επίσημη πρώτη!

Και μπορεί να τον ήθελαν ζευγάρι με την Βίκυ Κάβουρα, η αλήθεια είναι πως με μια ξανθιά συμβολαιογράφο ονόματι Κωνσταντίνα είναι ερωτευμένος ο Χρήστος Χολίδης! Μάλιστα, τον απόλαυσε live στο Posidonio τη βραδιά της πρεμιέρας του.

Ένα ελληνοτουρκικό ειδύλλιο εξελίσσεται στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες, με πρωταγωνιστή τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, όπου η γνωριμία του με τη νεαρή Χαρά Παππά αποδείχθηκε καταλυτική και για τους δύο, καθώς ο ερωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η Πηνελόπη Πλάκα και ο αγαπημένος της σύντροφος επιχειρηματίας Νικόλας Τακάς ζουν τον απόλυτο έρωτα, αποφεύγουν συστηματικά τα «φώτα» της δημοσιότητας, κάνοντας σπάνια δημόσιες εμφανίσεις για να μη δίνουν στόχο στα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες και τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με την hairstylist Σάρα Κόνερ και μάλιστε είναι φουλ ερωτευμένοι κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media.

Ο Κώστας Φραγκολιάς είναι full in love με ξανθιά καλλονή, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz. Μάλιστα, οι πρώτες τους φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι απός τις διακοπές τους.

Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Μποτία ξεκίνησε στις αρχές του 2017 και στην αρχή προσπάθησαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες ήταν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Νάξο.

Ένας πρωταθλητής στο πλευρό μιας Playmate. Ο έρωτας χτύπησε και πάλι την πόρτα της πανέμορφης Κάτιας Δέδε.Την καρδιά της έκλεψε ο Κίμων Καράμπελας, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο Enduro και συντάκτης στο περιοδικό Moto.

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νίφλης είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Άλλος ένας έρωτας που γεννήθηκε μέσα στο 2017 είναι αυτός του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της χορεύτριας Σοφίας Κρανιά.

Η Κατερίνα Ευαγγελινού μπορεί να χώρισε, αλλά βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Αιμίλιου Αέρη.

Τον έρωτα στα μάτια του γοητευτικού επιχειρηματία, Αιμίλιου Δημητρίου έχει βρει η Εριέττα Κούρκουλου.

Ενάµιση χρόνο µετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Θάνου, ο Αλέξανδρος Παρθένης χαµογελάει ξανά. Η Βιβή Κωστοπούλου το πρώην µοντέλο, που µεσουράνησε στις πασαρέλες των 90s είναι η γυναίκα που οφείλεται για την ευτυχία του.

Ο Μάνος Ιωάννου βρήκε την δικηγόρο της καρδιάς του. Ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με τη γνωστή δικηγόρο, Κριστιάνα Παπαϊωάννου.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και ηΤόνια Σωτηροπούλου, όπως όλα δείχνουν, είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved