Κώστας Βουτσάς: «Την 1η Ιανουαρίου γίνομαι 87 χρόνων, δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω και άλλο παιδί»
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: «Την 1η Ιανουαρίου γίνομαι 87 χρόνων, δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω και άλλο παιδί»

Ο Κώστας Βουτσάς δεν αποκλείει την πιθανότητα να κάνει και άλλο παιδί καθώς όπως παραδέχεται ο γιος του, Φοίβος, του έχει χαρίσει πολλά χρόνια ζωής... 

Τι θυμάστε από τα παιδικά σας Χριστούγεννα;

Κ.Β.: Δεν θέλω να τα θυμάμαι, γιατί ήταν δύσκολα. Οι γονείς μου ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη, από όπου τους έδιωξαν, και μέναμε σε ένα μαγαζί όσο αυτό το δωμάτιο. Τα έχασαν όλα και εγώ πουλούσα τσιγάρα και κάρβουνα για να ζήσουμε.
Α.Κ.: Για μένα όλα τα Χριστούγεννα ήταν ωραία. Οι γονείς μου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να είναι ιδιαίτερα για μας τα παιδιά.

Λέγατε τα κάλαντα;
Κ.Β.: Και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, και τα Φώτα. Ξυπνούσα πρωί πρωί και πήγαινα, και τα λεφτά που μάζευα τα έδινα στη μητέρα μου. Όπως και όταν πουλούσα τσιγάρα... Εκείνη κρατούσε το κέρδος και μου έδινε τα υπόλοιπα, για να πάω να αγοράσω εμπόρευμα.
Α.Κ.: Ιστορικές στιγμές! Ελεγα τα κάλαντα με τη Σαμάνθα και τον Νικολάκη εδώ στο Κολωνάκι, όπου μένω και τώρα, γιατί η μαμά μου είχε μπουτίκ ρούχων. Τα κέρδη τα μοιράζαμε διά τρία και αγοράζαμε παιχνίδια.

Τα καλύτερα κοινά σας Χριστούγεννα;

Κ.Β.: Κάθε Χριστούγεννα με την Αλίκη είναι ωραία! Ολες οι γυναίκες μου είναι καλές... Φέτος είναι ακόμη πιο ξεχωριστά, όπως και πέρυσι, γιατί ο Φοίβος μάς δίνει ζωή. Οπως μου είχε πει κι ένας παρουσιαστής «Βρε Βουτσά, στα 85 έκανες παιδί; Πώς θα το ευχαριστηθείς;» και εγώ του απάντησα: «Μόλις γεννηθεί το παιδί θα πάρω άλλα 20 χρόνια ζωής και έχω καταψύξει και σπέρμα, για να πάρω άλλα 20 χρόνια! Σύνολο, έχω άλλα 40 χρόνια ζωής».
Α.Κ.: Τα Χριστούγεννα είναι πολύ όμορφα με τον Κώστα και επίσης, επειδή έχει τα γενέθλιά του την Πρωτοχρονιά, όλο αυτό καταλήγει σε πολύ γλέντι.

Θα θέλατε να κάνετε ακόμη ένα παιδί;
Κ.Β.: Την 1η Ιανουαρίου γίνομαι 87 χρόνων, δεν ξέρω, μπορεί και να το κάνω. Είμαι τρισευτυχισμένος τώρα.
Α.Κ.: Θα ήθελα μια ντουζίνα παιδιά σαν τον Φοίβο, είναι τέλειος, αλλά δεν τολμώ να ζητήσω τίποτα άλλο, γιατί η ευτυχία μου είναι ήδη πελώρια.

Τι θα αλλάζατε από το παρελθόν και τι θα ζητούσατε από το παρόν και το μέλλον, αν σας επισκεπτόταν το πνεύμα των Χριστουγέννων;
Κ.Β.: Από το παρελθόν δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα. Και το παρόν είναι πολύ ωραίο. Στο μέλλον θα ήθελα να δω μια καλύτερη κοινωνία. Τώρα δίνουν στα παιδιά 400 ευρώ και μετά θα τα κυνηγάνε για ψήφους. Εχουμε πολύ κακή κυβερνητική πολιτική. Οχι τώρα, ανέκαθεν!
Α.Κ.: Δεν θα άλλαζα κάτι, γιατί το παρελθόν με έκανε αυτό που είμαι. Στο παρόν είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά για το μέλλον θα ήθελα να εξασφαλίσω μια ευτυχισμένη ζωή για τον Φοίβο.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved