Ειρήνη Σκυλακάκη: «Όταν γράφω μουσική δεν ξέρω από πού εμπνέομαι»
Showbiz

Ειρήνη Σκυλακάκη: «Όταν γράφω μουσική δεν ξέρω από πού εμπνέομαι»

Η Ειρήνη Σκυλακάκη δηλώνει ευγνώμων καθημερινά που μπορεί να φτιάχνει τραγούδια, να τα τραγουδά και να τα ηχογραφεί.

«Ποτέ δεν αμφισβητώ αν πρέπει να το κάνω. Είναι το μόνο που ξέρω ότι πρέπει να κάνω όσο είμαι εδώ!», λέει στο Πρώτο Θέμα. Πριν από λίγες ημέρες, στις 18 Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ της με τίτλο «Matterless» και το βαρύ σαν ιστορία όνομα εξαιτίας των συνεργασιών του με τους Coldplay, τον Ιαν Μπράουν, τον Μορισέι, την Πάτι Σμιθ και τους Doves- του Danton Supple στην παραγωγή. «Όταν γράφω μουσική δεν ξέρω από πού εμπνέομαι και πώς ακριβώς καταλήγω με ένα νέο άλμπουμ στα χέρια μου. Νιώθω κατά κάποιον τρόπο ότι μεταφέρω τα τραγούδια στο κοινό και το "Matterless" έχει τραγούδια που κουβαλάω καιρό μέσα μου. Ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των τραγουδιών και της κυκλοφορίας τους νιώθω μεγάλη ανακούφιση όταν βγαίνουν στο φως και νιώθω ελεύθερη να ξαναγράψω».

Πριν από τρία χρόνια η Σκυλακάκη έκανε την πρακτική άσκησή της στη δικηγορία σε γραφείο των Αθηνών και έπαιρνε το βάπτισμα του πυρός ως το ανερχόμενο τότε υβρίδιο που συμπυκνώνεται στο «νέα Ελληνίδα τραγουδοποιός με αγγλικό στίχο».

Πλέον η δικηγορία είναι μακρινό παρελθόν για εκείνη, όπως λέει, ενώ η Μεγάλη Βρετανία έχει γίνει κάτι σαν δεύτερο σπίτι της.

Κόρη του πρώην ευρωβουλευτή και νυν προέδρου της Δράσης Θεόδωρου Σκυλακάκη, η τραγουδοποιός λέει ότι οι ερωτήσεις σχετικά με την ιδιότητα του πατέρα της δεν είναι οι αγαπημένες της.

Ειδικά όταν της ζητούν να απαντήσει, όπως ο υποφαινόμενος, αν η ιδιότητα του μπαμπά της βοήθησε ή ήταν τροχοπέδη για την καριέρα της στη μουσική. «Όντως έχω βαρεθεί να με ρωτάνε, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, δεν το νομίζω. Ελπίζω ο κόσμος να με ακούει για τη μουσική μου», επισημαίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved