Ελληνίδα ηθοποιός μετά τον χωρισμό της μετακομίζει στη Ζυρίχη
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός μετά τον χωρισμό της μετακομίζει στη Ζυρίχη

Είχαν σοβαρή σχέση, αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και τώρα εκείνη φεύγει για Ζυρίχη προκειμένου να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπά περισσότερο... 

Νέο ξεκίνηµα στη ζωή της ετοιµάζεται να κάνει η Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη µετά τον πολυσυζητηµένο χωρισµό της από τον τηλεοπτικό σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Τζωρτζ Παπακώστα. Η πανέµορφη ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη µεγάλη της αγάπη, τη µόδα, σύµφωνα µε τη Real, αµέσως µετά τις γιορτές θα µετακοµίσει στη Ζυρίχη της Ελβετίας για να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει µια επιτυχηµένη fashion blogger.
Μπορεί τα αρχικά σχέδια της Πατρίτσια να την ήθελαν να µετακοµίζει στη Γαλλία για να ασχοληθεί µε τον χώρο της µόδας, καθώς το τελευταίο διάστηµα πηγαινοερχόταν στο Παρίσι για να σπουδάσει το αντικείµενο, τελικά αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην «πόλη µε τα χίλια πρόσωπα» για να ζήσει µαζί µε τη µητέρα της και να κάνει το χόµπι της επάγγελµα. «Αµέσως µετά τις ηµέρες των Χριστουγέννων θα µετακοµίσει στη Ζυρίχη. Το όνειρό της θα γίνει πραγµατικότητα. Ανυποµονεί και µετρά ήδη αντίστροφα γι’ αυτή τη µεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Είναι ενθουσιασµένη µε το νέο αυτό βήµα», αποκαλύπτει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού.
Μόλις πριν από λίγους µήνες, ο χωρισµός της Πατρίτσια και του Τζορτζ Παπακώστα είχε γίνει... πρωτοσέλιδο. Μπορεί το πρώην ζευγάρι να αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στη σχέση του, έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια κοινού βίου, οι δυο τους ωστόσο, σύµφωνα µε έγκυρες πηγές, παραµένουν δύο πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, µέχρι την ηµέρα που η Πατρίτσια θα εγκαταλείψει την Ελλάδα, θα συνεχίσουν να µοιράζονται την ίδια στέγη, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι συµβαίνει κάτι παραπάνω µεταξύ τους. «Συγκατοικούν στο σπίτι του Γιώργου, στη Βούλα», αποκαλύπτει η ίδια πηγή και συνεχίζει: «Οι σχέσεις τους είναι άριστες. Η απόφασή τους να τραβήξουν δρόµους χωριστούς στις ζωές τους ήταν κοινή και κυρίως πολύ συνειδητή και από τις δύο πλευρές. Η αγάπη και η εκτίµηση που έχουν ο ένας για τον άλλον, όµως, δεν θα χαθούν ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved