«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής. Κάποια στιγμή του είπα θα πληρώσεις για να με δεις»
Showbiz

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής. Κάποια στιγμή του είπα θα πληρώσεις για να με δεις»

Ο γνωστός τραγουδιστής που αποκαλύπτει τα παραπάνω είναι ένας ακόμα καλλιτέχνης που στην αρχή της καριέρας του δεν είχε τη στήριξη των δικών του ανθρώπων. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Κότσιρα ο οποίος έχει συνεργαστεί µε τους σηµαντικότερους συνθέτες της χώρας µας, αλλά σε αυτό που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο ίδιος είναι η σχέση του µε το κοινό. «Σαφέστατα, κυρίαρχη θέση κρατά η συνεργασία µου µε τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και η συνεργασία µε την Ευανθία Ρεµπούτσικα, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και τον Αρη ∆αβαράκη, µε τους οποίους ξεκίνησα. ∆εν κατάγοµαι από µουσικό τζάκι. Ο πατέρας µου ήταν ναυτικός, η µητέρα µου ήταν σύζυγος ναυτικού. Το σόι του πατέρα µου είχε κάποια σχέση µε την ψαλτική, ενώ από τη µεριά της µητέρας µου ξάδελφός µου είναι ο Παντελής Θαλασσινός και ο Βαγγέλης Κορακάκης. Ο πατέρας µου δεν ήθελε ούτε καν να ακούσει πως θέλω να γίνω τραγουδιστής. Η πρώτη αντίδρασή του ήταν να µου πει “δεν θέλω µε τίποτα να γίνεις µουσικάντης”. Και η δική µου απάντηση ήταν εντελώς αντιδραστική. Του είπα τότε “κάποια στιγµή θα πληρώσεις για να µε δεις”. Oταν ήρθε πρώτη φορά να µε ακούσει το 1991 στο “Περιβόλι του Ουρανού”, τον έβαλα επίτηδες να πληρώσει και την επόµενη ηµέρα του πήρα ένα πανάκριβο κοστούµι, πιο ακριβό από αυτά που πλήρωσε» λέει στη Real.
Πάντως, όπως µαρτυρά ο ίδιος, δεν ήταν λίγες οι φορές στη ζωή του που σκέφτηκε να παρατήσει το τραγούδι. «Το 1998 είχα νιώσει την ανάγκη να σταµατήσω, όταν βρισκόταν εν εξελίξει ο δεύτερός µου δίσκος “Μόνο ένα φιλί”. Τότε εµφανίστηκαν άνθρωποι που δεν ανήκαν στη δική µου φιλοσοφία, οι οποίοι µε πίεζαν για ακόµα περισσότερα πράγµατα και αισθάνθηκα πως ίσως να µην κάνω γι’ αυτή τη δουλειά. Όµως, η µεγάλη αγάπη µου για τη µουσική και η παρότρυνση της οικογένειάς µου µε οδήγησαν στην απόφαση να θέσω τους δικούς µου όρους. Υπήρξαν και πολλές άλλες στιγµές στην καριέρα µου όπως το 2004 αλλά και το 2011, που ήταν µια δύσκολη περίοδος µε κοινωνικές αναταράξεις». Για πρώτη φορά εκµυστηρεύεται πως ίσως πολύ σύντοµα να τον δούµε να κάθεται σε καρέκλα κριτή για τηλεοπτικό talent show, καθώς δεν είναι καθόλου αντίθετος σε µία τέτοια προοπτική. Ο ίδιος αποκαλύπτει: «Μου έχουν προτείνει 3 ή 4 φορές να πάρω µέρος ως κριτής σε talent show και δεν το έχω δεχτεί γιατί δεν έχω χρόνο. Και βέβαια θα συµµετείχα, αρκεί να υπήρχαν διασφαλίσεις για τα παιδιά που συµµετέχουν. Γιατί το πρόβληµα είναι πως τα παιδιά που συµµετέχουν νοµίζουν πως θα γίνουν Μάικλ Τζάκσον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved