Το δράμα του «Βρετανού Μότσαρτ»: Η μητέρα του τον εγκατέλειψε. Δεν θέλει να θυμάται το πρόσωπό της
Showbiz

Το δράμα του «Βρετανού Μότσαρτ»: Η μητέρα του τον εγκατέλειψε. Δεν θέλει να θυμάται το πρόσωπό της

Έζησε την εγκατάλειψη σε ηλικία μόλις 10 ετών. Η μητέρα του παράτησε εκείνον και τα δυο αδέρφια του όταν χώρισε με τον πατέρα του.

Ο Σέιν Τόμας ήταν μόλις 10 ετών, όταν τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας υποκλίνονταν στο ταλέντο του στο πιάνο αποκαλώντας τον «Βρετανό Μότσαρτ». Ήταν ένα παιδί-θαύμα. Έπαιζε πιάνο από τα τρία του χρόνια και ήταν αυτοδίδακτος. Μπορεί να γνώρισε την αποθέωση σε μικρή ηλικία, ωστόσο κάποια στιγμή, το τηλέφωνό του σταμάτησε να χτυπάει και πέρασε στην αφάνεια. Σήμερα, στα 18 του, επιβιώνει με τη βοήθεια κοινωνικών επιδομάτων.

Η μητέρα του, Περλ Ντε Σούζα χώρισε από τον πατέρα τους Κλέιτον, όταν ξεκίνησαν οι διαφωνίες για την ανατροφή του. Εκείνη δημιούργησε έκτοτε νέα οικογένεια και κατέληξε στη φυλακή, καθώς, όταν τη χώρισε ο δεύτερος σύζυγός της, έβαλε φωτιά στο σπίτι όπου ζούσε μαζί του.

«Θέλω να συγχωρήσω τη μητέρα μου, όχι επειδή είναι αθώα, αλλά επειδή δεν θέλω να έχω θυμό μέσα μου. Δεν θυμάμαι πώς είναι το πρόσωπό της και δεν θέλω πια να θυμάμαι» αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ του Channel 4 «Extraordinary Teens: Young, Gifted and Broke».

Πλέον στόχος του είναι να αφοσιωθεί στην καριέρα του και να αφήσει το παρελθόν του πίσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved