Κατσούλης: «Έχω να κοιμηθώ σωστά πάρα πολύ καιρό»
Showbiz

Κατσούλης: «Έχω να κοιμηθώ σωστά πάρα πολύ καιρό»

Η οικογένεια της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη έχει μεγαλώσει πια. Πώς είναι η ζωή με δύο πιτσιρίκια στο σπίτι;

Κ.Κ.: «Πολύ διαφορετική από ό,τι με ένα πιτσιρίκι στο σπίτι, αλλά επειδή ο μικρός είναι πραγματικά μια απόλαυση, το γεγονός ότι έχω να κοιμηθώ σωστά πάρα πολύ καιρό το κάνει πολύ πιο ωραίο, ανώδυνο και απολαυστικό. Φυσικά, υπάρχουν πολύ δύσκολες στιγμές, που είσαι πολύ κουρασμένος, όμως, όταν πας σπίτι και τα δεις αλλάζουν όλα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

Κρ. Κ.: «Είναι μεγάλη χαρά. Μόλις βλέπεις αυτά τα πλάσματα, το μόνο που σκέφτεσαι είναι το πόσο τυχερός είσαι. Η φύση ευτυχώς έχει προνοήσει για τους ανθρώπους και πάνω που είσαι εξαντλημένος και νομίζεις ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια σου, κάτι γίνεται και σου δίνει και άλλη δύναμη για να κάνεις αυτά που πρέπει.»

- Αέλια και Αρίωνας, από πού εμπνέεστε τα ονόματα των παιδιών σας;

Κ.Κ.: «Θα μπορούσαμε να μιλάμε για αυτό για πάρα πολλές ώρες.»

Κρ. Κ.: «Η σύντομη εκδοχή είναι πως η διάθεση μας ήταν πάντα να βρούμε ένα όνομα που θα είναι εύηχο, καλότυχο, ιδιαίτερο, να μη συνδέεται με κάποια τραγική ιστορία και το σημαντικότερο όλων να νιώθουμε ότι ταιριάζει σε αυτά τα πλάσματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved