Ξεσπαθώνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήταν πολύ σκληρό αυτό που συνέβη… Είναι μια ανήθικη στάση»
Showbiz

Ξεσπαθώνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήταν πολύ σκληρό αυτό που συνέβη… Είναι μια ανήθικη στάση»

Είναι γνωστό ότι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ποτέ δεν έχει προκαλέσει. Όταν όμως τον προκαλούν, ο ίδιος δεν μένει με δεμένα τα χέρια.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον δημοσιεύματος που όπως υποστηρίζει διαστρέβλωσε την αλήθεια. Η αφορμή δόθηκε με τον ρόλο του στην ιταλική σειρά «Suburra» στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται έναν διεφθαρμένο ιερέα της καθολικής εκκλησίας στο Βατικανό. Ο ηθοποιός θεώρησε πως το δημοσίευμα διαστρέβλωνε την αλήθεια και έθιγε τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του γενικότερα και έτσι αποφάσισε να κινηθεί νομικά… Διαβάστε τι λέει για την υπόθεση…

Η συμμετοχή σου στο «Suburra» ήταν η αιτία ενός δημοσιεύματος για το οποίο έχείς κινηθεί νομικά.

Ναι, αυτό έχει πάρει το δρόμο του, κάτι που προ¬σωπικά με λύπησε και με θύμωσε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα δεν είμαι πια σε μια φάση που να αφήνω τα πράγματα να περνάνε έτσι.

- Πρόκειται για σκηνές που αφορούσαν τη δου¬λειά σου και δεν είχαν να κάνουν με προσωπικό κομμάτι.

Όλο αυτό ήταν από το πουθενά, τι να πω; Ήταν πολύ σκληρό αυτό που συνέβη με το δημοσίευμα και γι’ αυτό δεν το άφησα να περάσει έτσι. Νομίζω ότι κά¬ποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει αυτού του είδους η δημοσιογραφία, εμένα μου φαίνεται ντροπή.

- Η σχέση σου με τον Τύπο δεν αποτελούσε ποτέ πηγή ειδήσεων με σκάνδαλα.

Ναι, γιατί, άντε να το δεχτώ, αν πηγαίνειε γυρεύοντας, θα τραβηχτεί λίγο παραπάνω το «σχοινί» κά¬ποια στιγμή. Δεν θα το δικαιολογούσα πουθενά από τη στιγμή που έχει να κάνει με διαστρέβλωση της αλήθειας. Δεν είναι δουλειά του Τύπου να διαστρεβλώνει την αλήθεια έτσι κι αλλιώς. Θέλω να πω ότι κι εγώ να προκαλούσα, αν πρόκειται να διαστρεβλώσεις την αλήθεια, γιατί να το κάνειε;

- Πώς αντέδρασε η οικογένειά σου στην είδηση αυτή; Οι κορές σου είναι ενήλικες, ο γιος σου όμως είναι ανήλικος.

Μιλήσαμε, του εξήγησα κάπια πράγματα, γιατί πάντα υπήρχε το ενδεχόμενο να δεχθεί κάποια σχόλια στο σχολείο από τους φίλους του που δεν ήξεραν. Έπρεπε να του εξηγήσω και να καταλάβει. Έχει αντίληψη και κατάλαβε τι συμβαίνει. Από εκεί και πέρα, ήμουν κι εγώ σε επιφυλακή, για να αντιμετω¬πίσω οτιδήποτε παρουσιαστεί. Όταν υπάρχει αυτό το θέμα, δημιουργούνται διάφορες εντυπώσεις σε όλους, σε συγγενείς, σε γνωστούς, έχει επιδράσεις που δεν τις φαντάζεται κανείς, παρόλο που θα έπρε¬πε. Η μάνα μου είναι υπερήλικας, είναι άρρωστη, ποιος ο λόγος να κάθεται να εξηγεί σε συγγενείς και φίλους ότι εγώ δεν είμαι στη φυλακή και ότι όλο αυτό ήταν μια ταινία; Είναι μια ψυχολογική φθορά την οποία δεν έχει κανένα λόγο να την υποστεί ο άλλος, επειδή κάποιου του καρφώθηκε στο μυαλό για να βγάλει κάνα φράγκο παραπάνω διαστρεβλώνεται μια αλήθεια. Είναι μια ανήθικη στάση. Το δημοσίευμα δημιουργούσε την εντύπωση ότι ίσως με έχουν συλλάβει και ότι κάνω κάποια όργια - και είναι θέμα για τη δικαιοσύνη όπου να 'ναι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved