Κώστας Βουτσάς: «Έχω αφήσει σπέρμα παρακαταθήκη για να κάνω και άλλο παιδί»
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: «Έχω αφήσει σπέρμα παρακαταθήκη για να κάνω και άλλο παιδί»

Ο Χορν έλεγε ότι ο κωμικός ηθοποιός είναι μεγάλος παντού και ότι ο δραματικός είναι καλός δραματικός, αλλά στην κωμωδία δεν μπορεί να περάσει.

«Ετσι είναι. Στην κωμωδία έχεις μεγάλη επαφή με το κοινό. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μια γκάμα στον ηθοποιό, από κωμικός μέχρι δραματικός, αλλά, εγώ ο κωμικός μπορεί να καλύψει και τον δραματικό, ο δραματικός δεν μπορεί να καλύψει το ίδιο τον κωμικό. Δεν ξέρω να σ' το πω αλλιώς, δεν είμαι δάσκαλος. Ολα αυτά τα χρόνια που έπαιζες στο θέατρο και τον κινηματογράφο, έβλεπα μια πλήρη αποδοχή απέναντί σου από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που ήταν γύρω σου, όπως οι Αυλωνίτης, Ρίζος, Κωνσταντάρας. Ναι, όλοι τους με αγαπούσαν και ήμουν πάντα ευπρόσδεκτος, αν και νέος, παρόλο που λένε ότι οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί κρατάνε ένα τουπέ, ένα ύφος που λέμε. Μέναμε παιδιά. Και είναι μεγάλη ιστορία, Αντρέα, τα παιδιά!» τόνισε στο Secret ο Κώστας Βουτσάς.

-Σε καταλαβαίνω, αφού στα 83 χρόνια σου έκανες τον γιο σου, τον Φοίβο! Μα γι' αυτό λέω ότι έχεις σπάσει το συμβόλαιο με τον χρόνο.

«Ναι, Αντρέα μου, έτσι θα έχω την ευκαιρία να ζήσω άλλα 20 χρόνια, και μάλιστα έχω αφήσει σπέρμα παρακαταθήκη για να κάνω και άλλο παιδί και να ζήσω κι άλλα 20 χρόνια! Γιατί το παιδί είναι ζωή. Εγώ περιμένω πότε το παιδί θα ξυπνήσει και θα 'ρθει πάνω στο γραφείο μου, να μιλήσουμε, να γελάσουμε.»

-Βλέπω ότι στη ζωή σου αγάπησες πολύ τη γυναίκα.

«Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από, τη γυναίκα; Εμένα πάντως στη ζωή μου υπήρξαν γυναίκες από μικρό παιδί. Γυναίκες και δουλειά, έτσι μεγάλωσα. Πούλαγα τσιγάρα μικρός προτού κάνω θέατρο. Αλλά πολύ αγαπάω και αγαπούσα τη γυναίκα πάρα πολύ. Είναι η ζωή μου οι γυναίκες!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved