Άννα Καμαρινού: Από το heavy metal στα μπουζούκια…
Showbiz

Άννα Καμαρινού: Από το heavy metal στα μπουζούκια…

 Οι σπουδές σε ωδείο, το ντεμπούτο στην πίστα δίπλα στον Βέρτη, το single που ετοιμάζει και οι εμφανίσεις στο πλευρό του Οικονομόπουλου

Η Άννα Καμαρινού μας συστήνεται σε πρώτο ενικό.

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, σε μία πολυμελή οικογένεια με πέντε αδέλφια. Παρέμεινα εκεί έως τα 22 μου χρόνια, οπότε και μου έγινε πρόταση από το Κέντρο Αθηνών. Ετσι αποφάσισα να γυρίσω σελίδα και να κατέβω στην Αθήνα.

Οι σπουδές που έχω κάνει είναι μουσική σε ωδείο. Επίσης έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μουσικών οργάνων καθώς και μαθήματα φωνητικής, τα οποία συνεχίζω μέχρι σήμερα. Οι σπουδές στη μουσική θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταματούν ποτέ.
Η πρώτη μου επαφή με τη μουσική έγινε μέσα από τη heavy metal μπάντα του αδελφού μου σε ηλικία 16 ετών. Με το λαϊκό τραγούδι ασχολήθηκα πρώτη φορά στα 18 μου, όταν με ανακάλυψε ένας μάνατζερ και με πήγε στην πρώτη μου οντισιόν σε νυχτερινό κέντρο. Εκεί κατάλαβα αμέσως ότι υπήρχαν πλέον οι βάσεις για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα", λέει η Άννα Καμαρινού και συνεχίζει:

"Τρόμαξα όταν έκλεισε πρώτη φορά η φωνή μου από κούραση και μου συνέστησε ο γιατρός αφωνία για μία εβδομάδα. Ημουν τόσο φοβισμένη, που πίστευα ότι δεν θα ξανατραγουδήσω ποτέ. Τώρα πλέον ξέρω πώς να διαχειριστώ τη φωνή μου και δεν μπορεί να με τρομάξει τίποτα. Συγκινήθηκα όταν ήρθε πρώτη φορά η οικογένειά μου να με παρακολουθήσει σε ζωντανή εμφάνισή μου σε μεγάλη πίστα. Νομίζω ότι τα πρώτα λεπτά είχα αποφύγει να τους κοιτάξω για να μη βάλω τα κλάματα.

Αυτό βέβαια μου συμβαίνει πλέον κάθε φορά που τους βλέπω σε κάποιο τραπέζι και δεν νομίζω να σταματήσει ποτέ. Το χειρότερο σχόλιο σε κριτική που διάβασα για μένα είναι ότι τραγουδάω λόγω της εμφάνισής μου. Ήταν από έναν άνθρωπο που δεν με είχε ακούσει ποτέ! Στη συνέχεια βέβαια αναθεώρησε, αλλά αυτό δεν άλλαξε το πώς αισθάνθηκα όταν διάβασα το σχόλιό του. Είναι πολύ άσχημο να εκφράζεις μία άποψη χωρίς να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα για τον άλλον. Έλα να με ακούσεις και να με δεις, να σχηματίσεις την προσωπική σου άποψη και μετά πες ό,τι κατάλαβες", λέει η ίδια στην espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved