Κάτια Δανδουλάκη: «Αισθάνομαι πολύ οικεία πια με τον κόσμο»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Αισθάνομαι πολύ οικεία πια με τον κόσμο»

Η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με το κοινό.

Είσαι από τους ανθρώπους που επικοινωνούν με τρομερή ειλικρίνεια και ό,τι έχεις να πεις το λες κατάμουτρα.

Ναι, δεν κρύβομαι, έτσι είμαι ως χαρακτήρας. Το ψέμα, έχω καταλάβει ότι το λες όταν πρέπει να ελαφρώσεις τον πόνο του άλλου. Δεν έχω την ψυχραιμία του να είμαι ειλικρινής μπροστά σε κάτι που θα πονέσει τον άλλο, δεν μπορώ να το κάνω, όχι. Αν δεν μπορώ να βοηθήσω, θα αφήσω τον άλλο να ζει στο «ροζ του σύννεφο» - αν είναι να μη δει το γκρί­ζο, Δεν θέλω να πονέσω τον άλλο χωρίς λόγο για να μάθει την αλήθεια. Αν πρέπει να μάθει την αλήθεια για να προφυλαχτεί, δεν το συζητώ, πρέπει να τη μάθει όσο σκληρή κι αν είναι. Πάντα είμαι υπέρ της αλήθειας σε όλα τα θέματα.

Ποια είναι η σχέση σου με το κοινό;

Αισθάνομαι πολύ οικεία πια με τον κόσμο. Μου κάνει μεγάλη χαρά που είναι τόσο κοντά μου. Από την άλλη μεριά, τους έχω τόσο κοντά μου και δεν με αποκάλεσαν- ποτέ με το όνομα του ρόλου. Ίσως γιατί από πολύ μικρή με έβλεπαν με πάρα πολλά πρόσωπα συγχρόνου στην τηλεόραση, στο θέατρο και στο σινεμά. Βεβαίως, στην εποχή του σίριαλ «Οι Πανθέοι», με έλεγαν η «Μάρμω Πανθέου» ή την εποχή της «Λάμψης» η «Βίρνα Δράκου», αλλά δεν έρενεσε αυτό, στο μάτι ή στην ψυχή τους «Βίρνα» και το «Μάρμω» για να με αποκαλέσουν έτσι στο δρόμο, με. φώναζαν «Κάτια». Μπαίνω στα ταξί και βλέπω ότι είναι πολλοί οικείοι, μου μιλούν κι αυτά μου δίνει μεγάλη χαρά.

Είσαι μια ηθοποιός που δεν έχεις ηλικία.

Ναι, κι έχουμε μεγαλώσει μαζί με το κοινό, με τα παιδιά τους και με τα παιδιά των παιδιών τους. Κάτι άλλο είναι ψεύτικο, κάτι που δεν έχουμε ανάγκη, κι αυτό είναι ωραίο να το βλέπεις στο θέατρο, να το χαίρεσαι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved