Showbiz

Σκορδά: «Έχω σοκαριστεί! Η εικόνα που είχα για τον Μάνο είναι ότι...»

Gossip-tv Team

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή το περιστατικό του Μάνου Παπαγιάννη με την Σοφία Παυλίδου και τα όσα είπε η επιχειρηματίας του θεάτρου «Χυτήριο», Βάσια Παναγοπούλου, η Φαίη Σκορδά τόνισε στο πρωινό για τον ηθοποιό, τον οποίο κατά καιρούς τον έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή της:

«Έχω σοκαριστεί! Δεν ξέρω πολύ καλά ούτε τη Σοφία Παυλίδου ούτε τον Μάνο Παπαγιάννη, αλλά πραγματικά η εικόνα που είχα γι’ αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι τα πάντα τα διαχειριζόταν με χιούμορ. Ό,τι και να κάνει η άλλη, που δεν ξέρω αν έκανε η γυναίκα, σηκώνεσαι και φεύγεις. Αν έρθει στη δουλειά μου ένας συνεργάτης μου από απέναντι και μου κάνει το οτιδήποτε, εγώ δηλαδή θα πω ΟΚ συνεχίζω να έρχομαι στη δουλειά μου και να τον έχω απέναντί μου; Μπορεί αυτό να γίνει; Επειδή έχω υπογράψει συμβόλαιο; Να με χτυπήσει κάποιος; Δεν θα το δεχόμουν!... Όταν ένας άντρας, για οποιοδήποτε λόγο σηκώσει χέρι σε μια γυναίκα, αυτό το πράγμα πρέπει να λέγεται… Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί θεωρούσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε ούτε να υψώσει τον τόνο της φωνής του».
Μετά από αυτές τις δηλώσεις της ο Μάνος μίλησε τηλεφωνικώς με τους συνεργάτες της Φαίης και είπε ότι ενοχλήθηκε από όλα όσα είπε η Φαίη και τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι όπως τα είπε η Σοφία Παυλίδου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved