Στέλιος Κρητικός: «Νιώθω ένας άνθρωπος που δεν μεγαλώνει  ποτέ»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Νιώθω ένας άνθρωπος που δεν μεγαλώνει ποτέ»

Ο Στέλιος Κρητικός έχει τρία παιδιά. Πώς είναι τα πράγματα με τα μεγαλύτερα παιδιά του σε ό,τι αφορά στην έλευση της κόρης του;

«Τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή. Νιώθω ένας άνθρωπος που δεν μεγαλώνει ποτέ. θέλω να είμαι συνέχεια με τα παιδιά μου, να περνάμε όμορφες στιγμές, να παίζουμε, να μιλάμε, να συζητάμε... Κάθε παιδί μου έχει δώσει 5 χρόνια ζωής. Αν κάνω άλλο ένα, πιστεύω ότι θα γίνω πιο μικρός από το μεγάλο μου γιο. Ο μεγάλος είναι 17 χρονών, ο μικρός είναι 14 χρονών και η μπέμπα είναι 19 μηνών. Δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα... (Γέλια.) Αλλά Οι μεγάλοι έχουν προσαρμοστεί με τα ενδιαφέροντα της μικρής. Η μικρή είναι μια μπαλαρίνα, χορεύτρια, τραγουδίστρια, έχει όλη την γκάμα και χορεύουμε όλοι στο... ταψί της. Πηγαίνουμε όλοι μαζί βόλτες περνάμε πολλές ώρες μαζί. Τα μεγάλα παιδιά θέλουν να είναι μαζί της, όπως το θέλω κι εγώ. Βλέπω τους μεγάλους να παίζουν με τα κουζινικά της, με τα μπαλόνια της, είναι πολύ τρυφερό» τόνισε στο Λοιπόν.

- Σκέφτεσαι να αποκτήσει και τέταρτο παιδί;

«Ναι, σκέφτομαι τον ερχομό τέταρτου παιδιού, η γυναίκα μου όμως όχι. (Γέλια.)»

-θα καταφέρεις να την πείσεις;

«Δεν το σκέφτεται ακόμα, αλλά θα την πείσω, πού θα πάει; (Γέλια.) «Καιγόμουν» για την κόρη, την ήθελα, τώρα δεν με πειράζει το φύλο του μωρού. Αισθάνομαι ολοκληρωμένος κι ευλογημένος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved