Η Παναγοπούλου παραδέχεται για πρώτη φορά: «Εγώ έδιωξα τον Μάνο από το θίασο»
Showbiz

Η Παναγοπούλου παραδέχεται για πρώτη φορά: «Εγώ έδιωξα τον Μάνο από το θίασο»

Ο ντόρος που έγινε μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου στα παρασκήνια του θεάτρου Χυτήριο και του έργου που ανεβαίνει "Πετάει, πετάει" συνεχίζεται. Η Βάσια Παναγοπούλου, θιασάρχης της παράστασης παραδέχεται για πρώτη φορά τους λόγους που η ίδια αποφάσισε να απομακρυνθεί ο ηθοποιός από την όλη δουλειά... 

«Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, έχω να κοιμηθώ πέντε μέρες, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου, από την πρώτη στιγμή που έγιναν τα γεγονότα να τα διαχειριστώ ψύχραιμα και όσο πιο συμβιβαστικά μπορούσα. Δυστυχώς δεν βρέθηκε συμβιβαστική λύση. Η υπόθεση θα τραβήξει το δρόμο της Δικαιοσύνης» είπε στο Secret.

H ίδια συνεχίζει λέγοντας: «Εγώ δεν μπορώ να βγάλω απόφαση, γιατί δικαστήριο δεν είμαι, οφείλω όμως, πρώτον να ακούσω την Σοφία Παυλίδου, η οποία μου δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της, διότι δεν μπορεί να βρεθεί στη σκηνή με τον Παπαγιάννη… Η δήλωση του Μάνου ότι όντως υπήρξε κάποιο επεισόδιο, όχι ξυλοδαρμός, όπως ισχυρίζεται εκείνος, όμως και μόνο που έγινε κάποιο επεισόδιο στο θέατρό μου και μόνο που κάποιος ηθοποιός παραδέχεται ότι έγινε ένα φραστικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να εισβάλει στο καμαρίνι και να παραβιάσει τον ιδιωτικό χώρο της συναδέλφου του, εγώ έχω να λάβω υπ’ όψιν μου με βάση αυτά τα δεδομένα το συμφέρον των εργαζομένων του θεάτρου και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved