Τσιμτσιλή: «Οι κόρες μου περιμένουν τον αδερφό τους και ήδη μοιράζουν τις δουλειές που θα κάνουν»
Showbiz

Τσιμτσιλή: «Οι κόρες μου περιμένουν τον αδερφό τους και ήδη μοιράζουν τις δουλειές που θα κάνουν»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την οικογένειά της, την καθημερινότητα στο σπίτι της και αναφέρθηκε στις δυο κόρες της που περιμένουν με αγωνία τον αδερφό τους!

Σταματίνα, φανταζόσουν ποτέ τον εαυτό σου ως κοριτσάκι όπως είσαι σήμερα; Ονειρευόσουν πάντα μια όμορφη, μεγάλη οικογένεια πλημμυρισμένη από αγάπη και χαμόγελα;

Η αλήθεια είναι πως πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Προέρχομαι από μία πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια, έχω δεχτεί τόσα χάδια και τόση τρυφερότητα από τη μητέρα μου, που πραγματικά ήθελα να το ζήσω αυτό και με τη δική μου οικογένεια. Πιστεύω πολύ στην προσφορά της μάνας… Τον μπαμπά μου τον έχασα σε μία πολύ τρυφερή ηλικία και ήταν και ένας από τους λόγους που ήθελα να κάνω από νωρίς οικογένεια. Για να νιώσω αυτή την ολοκληρωμένη θαλπωρή… Έτσι, στον Θέμη δεν έβλεπα μόνο τον άντρα που αγαπώ, αλλά και τον άνθρωπο με τον οποίο θα δημιουργήσω οικογένεια, τον πατέρα των παιδιών μου… Το ότι θα είχα βέβαια στα 35 μου τρία παιδιά δεν μπορούσα να το φανταστώ! Είναι αυτές οι όμορφες εκπλήξεις της ζωής!
Πώς είναι η πραγματικότητα στο σπίτι τώρα που φουσκώνει η κοιλίτσα σου;

Α! Πολύ ωραία! Οι κόρες μου περιμένουν τον αδερφό τους με πολύ μεγάλη χαρά! Ήδη μοιράζουν τις δουλειές που θα κάνουν! Η μία θέλει να τον κοιμίζει, η άλλη να τον ταΐζει, οπότε όπως καταλαβαίνεις θα έχω πολύ σημαντική βοήθεια! Εύχομαι μόνο ο Θεός να μας στείλει ένα ήσυχο μωράκι!

Αν έπρεπε να γράψεις μια ευχή, να την κλείσεις σε ένα κουτάκι και να τη διαβάσουν τα παιδάκια σου όταν μεγαλώσουν, ποια θα ήταν αυτή;

Αν έγραφα κάτι στον ενεστώτα, θα έγραφα ότι θέλω να είναι γερά και να μεγαλώσουν ευτυχισμένα και χαρούμενα. Ξέρεις, η υγεία είναι ένα αγαθό που θεωρούμε αυτονόητο, αλλά δεν είναι. Οι γονείς φορτώνουμε στα παιδιά εξαντλητικά προγράμματα και ευθύνες και ξεχνάμε τα βασικά. Την επικοινωνία, τα χάδια και τις αγκαλιές… Αν πάλι έγραφα κάτι σε μελλοντικό χρόνο, θα τους έλεγα πως «εύχομαι να κατάφερα να πραγματοποιήσω όλα αυτά που ονειρευόμουν ως μάνα για εσάς, έστω και στο μισό».
Πηγή: περιοδικό Yes I do

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved