Κώστας Κόκλας: «Είμαι πλούσιος γιατί έχω φίλους»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Είμαι πλούσιος γιατί έχω φίλους»

Ο Κώστας Κόκλας μιλά για τον ρόλο τού άπιστου γιατρού και την αντροπαρέα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Ο χαρακτήρας που υποδύεται, αυτός του πλαστικού χειρουργού Χριστόφορου, ο οποίος είναι και άπιστος σύζυγος, έχει τις πιο απίθανες ατάκες. Πώς μπορεί ένας άνδρας να αγαπά τη γυναίκα του και να την απατά κατ’ εξακολούθηση; «Ο Χριστόφορος έχει μια εξαιρετική αδυναμία στο γυναικείο φύλο και απλά δεν μπορεί... ν’αντισταθεί, για να το πω λίγο κομψά και διακριτικά. Ωστόσο, με τον δικό του τρόπο αγαπά τη γυναίκα του. Της έχει αδυναμία. Είναι ο άνθρωπός του, μιλά στην ψυχή του. Είμαστε λίγο παράξενοι οι άνδρες. Δεν θα μας έχετε καταλάβει...»τόνισε στην Espresso.

Το σενάριο της σειράς αφορά, ως γνωστόν, μια παρέα ανδρών γύρω στα 45 που αποφασίζουν να ζήσουν μαζί έπειτα από τους επεισοδιακούς χωρισμούς τους. Ο Κώστας σχολιάζει την ανδρική συγκατοίκηση ως εξής: «Εχει την πλάκα της αυτή η παρέα, αλλά μια γυναίκα πάντα λείπει από ένα σπίτι. Εχει άλλη ευαισθησία η γυναίκα, άλλη φροντίδα. Κακά τα ψέματα. Η μεγάλη πλάκα στο σίριαλ είναι ότι αυτοί οι άνδρες, που είναι γύρω στα 45, έχουν κάνει γάμους, παιδιά, και πλέον δεν αντέχουν άλλο την πίεση, την γκρίνια των γυναικών τους και επαναστατούν. Θέλουν να ζήσουν ξανά σαν έφηβοι με τα φιλαράκια τους σε ένα σπίτι, άνετοι να τρώνε, να πίνουν, χωρίς παρατηρήσεις. Αυτό είναι το όνειρο πολλών ανδρών. Αλλωστε, αυτή η ρημάδα η ζωή είναι πολύ σύντομη και θέλει και μια τρέλα».

Ωστόσο, ο ηθοποιός σημειώνει: «Οι άνδρες, όσα και να λένε, την αγαλλίαση τη βρίσκουν πάντα στην αγκαλιά μιας γυναίκας. Είναι νομοτελειακό. Βέβαια, η ανδρική φιλία είναι δυνατή. Βασίζεται στον λόγο τιμής. Οχι ότι η φιλία ανάμεσα σε γυναίκες ή σε γυναίκα και άνδρα δεν είναι ιερή. Πάντα έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Μια φιλική σχέση έχει από μόνη της κάτι ιερό. Δυο μύστες. Το σημαντικότερο είναι όταν μεγαλώνεις να διατηρείς τις καλές, παλιές φιλίες αλλά και να δημιουργείς καινούργιες. Να επικοινωνείς χωρίς ταμπού και άμυνες. Να μην προσπαθείς να δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Να είσαι αληθινός στον φίλο. Να προσεγγίζεις με παιδική, σχολική αθωότητα τους νέους φίλους. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ τυχερός και πλούσιος γιατί έχω καλούς φίλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved