Νέο ειδύλλιο για τον αδερφό της Ελένης, Θοδωρή Μισόκαλο
Showbiz

Νέο ειδύλλιο για τον αδερφό της Ελένης, Θοδωρή Μισόκαλο

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη εδώ και λίγο καιρό έχει σχέση με μία γοητευτική αεροσυνοδό

Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιο του Θοδωρή Μισόκαλου, ο οποίος απασχολεί συχνά πυκνά τα media με την προσωπική ζωή του, άρχισαν, όπως αναφέρει η espresso να ακούγονται μέσα στις γιορτές, καθώς εκείνος και η καλή του εθεάθησαν μαζί δύο φορές σε γνωστά clubs της Αθήνας.

Η Φένια, μάλιστα, είχε ανεβάσει τότε στα insta του λογαριασμού της στο Instagram στιγμιότυπα από τις εξόδους τους και όχι μόνο. Η σχέση του 33χρονου Θοδωρή και της συνομήλικης του αεροσυνοδού έγινε γνωστή στον στενό φιλικό τους κύκλο πριν από λίγες εβδομάδες. Η μελαχρινή καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του αδελφού της πιο διάσημης Ελληνίδας παρουσιάστριας περιγράφεται από τους φίλους συνεχώς χαμογελαστό, με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και γενικά ως η «ψυχή της παρέας».

Παρά το απαιτητικό πρόγραμμα της ως αερoσυνοδός και τον λίγο ελεύθερο χρόνο που διαθέτει, η Φένια βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να βρίσκεται όσο γίνεται περισσότερο με τον αγαπημένο της! Οσοι τους έχουν δει μαζί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα κάνουν λόγο για μεγάλο έρωτα, κάτι που φαίνεται και στις κοινές εξόδους τους, στις οποίες είναι πολύ « διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα εκείνων που αναγνωρίζουν τον Θοδωρή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved