Μακρυπούλια-Μουτσινάς: «Αλλάζουν οι μόδες...»
Showbiz

Μακρυπούλια-Μουτσινάς: «Αλλάζουν οι μόδες...»

Ο ΑΝΤ1 μετά από δέκα χρόνια σχεδόν επιστρέφει σε ένα πολύ απαιτητικό είδος και η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς καλούνται να το παρουσιάσουν. Πώς αισθάνονται;

Ζ.Μ: «Αισθάνομαι χαρά και προσμονή γιατί πρόκειται για μια πολύ όμορφη ιδέα, μια ψυχαγωγική πρόταση που ναι μεν έχει δοκιμαστεί σαν συνταγή στο παρελθόν με την ευρεία έννοια του variety show πλην όμως είναι ένα πολύ φρέσκο concept με πολλές εναλλαγές στη θεματολογία και τα πρόσωπα. Επίσης, ο δικός μου ρόλος και του Νίκου δεν σταματά στην παρουσίαση, κάνουμε κι άλλα πράγματα εντός και εκτός πλατό. Θα τα δεχτεί» τόνισε στον Τηλεθεατή.

Ν.Μ.: «Αλλάζουν οι μόδες... Αυτή τη στιγμή, ο ΑΝΤ1 έχει αυτή την πρόταση. Και τη βρίσκω πολύ ωραία -όποιοι κι αν θα την παρουσίαζαν. Ένα ακόμα πιάτο στον μπουφέ. Κι όλα γίνονται γι' αυτόν που βρίσκεται σπίτι του, η διασκέδαση στο σπίτι είναι πια σύνηθες φαινόμενο και είναι πολύ σημαντικό Κυριακή βράδυ να έχει μια τέτοια επιλογή»

- Έχετε κάνει κι άλλες φορές ζωντανή παρουσίαση. Πόσο παραπάνω άγχος έχει αυτό;

Ζ.Μ: «Υπάρχει το άγχος του "ό,τι γίνεται δεν μπορείς να το πάρεις πίσω"! Από την άλλη πλευρά, έχει την αμεσότητα της στιγμής, έχει μια γοητεία όλο αυτό. Όσον αφορά το συγκεκριμένο show, επειδή οι εναλλαγές των δράσεων είναι γρήγορες, οι απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες. Θα ξέρω περισσότερα να σας πω, μετά το πρώτο live!».

Ν.Μ.: «Είναι πολύ απαιτητικό. Να σας πω, από το 1 έως στο 10, πόσο έχω; 144... Με μαλακώνει πολύ το γεγονός ότι είμαι με τη Ζέτα. Με ηρεμεί πολύ. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και έχουμε κερδίσει το κομμάτι εκείνο που δοκιμάζεις αν ταιριάζεις με κάποιον σε μια δουλειά, στον τρόπο ή την επικοινωνία. Τώρα, όσον αφορά το show είμαστε στο στάδιο εκείνο που βλέπουμε μπροστά μας έναν πίνακα ζωγραφικής και αναρωτιόμαστε, άραγε γιατί έχει βάλει θάλασσα εκεί ο καλλιτέχνης; Ακόμα προσπαθούμε να το βάλουμε στο μυαλό μας. Εμείς, γιατί η παραγωγή και οι συντελεστές είναι πανέτοιμοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved