Vegas: Η επιτυχία και τα μυστικά τους
Showbiz

Vegas: Η επιτυχία και τα μυστικά τους

Εννέα χρόνια Vegas. Πρόκειται για ένα επιτυχημένο συγκρότημα που κατάφερε να γίνει γνωστό στο κοινό και να αγαπηθεί από τον κόσμο. Ποιο είναι το μυστικό τους; Τι απαντούν οι ίδιοι για την επιτυχία τους;

Zeraw: «Ξεκάθαροι ρόλοι, αλληλοσεβασμός, ομαδικό πνεύμα και αγάπη για αυτά που αντιπροσωπεύουν οι Vegas είναι τα συστατικά μιας μακροχρόνιας συνύπαρξης» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

DJ Airth: «Ξεκάθαροι ρόλοι, υπομονή και πάθος για αυτό που κάνουμε.»

Κατερίνα: «Η ενότητα και η ομαδική δουλειά είναι το μυστικό συστατικό κατά τη δική μου γνώμη. Η Κατερίνα είναι το νέο μέλος του γκρουπ.»

-Τι σας κέρδισε σε εκείνη; Εσύ Κατερίνα πώς νιώθεις;

Zeraw: «Στην Κατερίνα είδαμε ένα κορίτσι με ταλέντο και πολλές προοπτικές ανάπτυξης. Είχε τον κατάλληλο χαρακτήρα και την «τρέλα» που θέλαμε στο συγκρότημα και επίσης λόγω της ηλικίας της θα έδινε ένα τόνο ανανέωσης που σίγουρα έπειτα από τόσα χρόνια τον είχαμε ανάγκη.»

DJ Airth: «Αρχικά η φωνή της. Έπειτα από μια πολύωρη συζήτηση καταλάβαμε ότι μπορεί να ακολουθήσει την τρέλα που κουβαλάμε εγώ και ο Zeraw.

Κατερίνα: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί πλέον ανήκω στην οικογένεια των Vegas. Κάθε μέρα είναι και μια πρόκληση για εμένα, μαθαίνω νέα πράγματα και αισθάνομαι ευτυχισμένη που βαδίζουμε όλοι σε μια νέα, κοινή πορεία με στόχο να απογειωθούμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved