Μουσικό φλερτ για Φιλίνη και Κατσανέβα
Showbiz

Μουσικό φλερτ για Φιλίνη και Κατσανέβα

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας έγραψε μουσική σε τραγούδι που ερμηνεύει η Ελένη Φιλίνη, τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια!

Η ηθοποιός, η οποία ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι, μίλησε στην «Espresso» για την πολύχρονη γνωριμία της και την πρόσφατη συνεργασία της με τον πολιτικό, καθηγητή πανεπιστημίου και πάλαι ποτέ γαμπρό του αξέχαστου Ανδρέα Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για το κομμάτι που της έδωσε για να το συμπεριλάβει στο άλμπουμ που ετοιμάζει.

«Γνωριστήκαμε πριν από χρόνια, όταν σε ένα τηλεοπτικό περιοδικό της εποχής πολιτικοί έπαιρναν συνέντευξη από καλλιτέχνες και το αντίστροφο. Εμένα, λοιπόν, μου πήρε συνέντευξη ο Θεόδωρος Κατσανέβας και από τότε κάναμε παρέα» αναφέρει η ηθοποιός.

«Πρόσφατα, πάνω στην κουβέντα που είχαμε για το maxi single που ετοιμάζω με την εταιρία VMI, μου έκανε την πρόταση να μελοποιήσει τους στίχους μου σε ένα από τα κομμάτια, που είναι μπαλάντα και έχει τίτλο “Στην έρημο αυτή”. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα το αγάπησα», εξηγεί και αναφέρεται και στους υπόλοιπους συνεργάτες της: «Δεν είναι όμως ο μόνος που μου έχει γράψει μουσική, αφού στίχους μου έχει μελοποιήσει και ο Παύλος Καρποδίνης. Ενα από τα τραγούδια μου που ήδη κυκλοφορεί -“Το ανεξήγητο”- είναι του Ανδρέα Λάμπρου και του Γιάννη Μανιού, ενώ στο cd θα υπάρχει και ένα κομμάτι του Ανδρέα Κομπόση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved