Θοδωρής Αθερίδης: «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς»
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: «Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς»

Για τα νέα του καλλιτεχνικά στοιχήματα μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θοδωρής Αθερίδης και ξεκαθαρίζει ότι εξακολουθεί να περνά υπέροχα στο πλευρό της λαμπερής Σμαράγδας Καρύδη,

διαψεύδοντας όσα γράφονται κατά καιρούς είτε για χωρισμό είτε για επισημοποίηση της σχέσης τους.

Οι Θεατρικές Σκηνές σου «άρπαξαν» την ωραία Σμαράγδα για τον επόμενο χειμώνα!
«Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς! Είχαμε σκεφτεί να μη δουλέψουμε πάλι μαζί για ένα διάστημα και, όταν της έγινε πρόταση να παίξει στις «Μάγισσες της Σμύρνης», που ετοιμάζει ο Σταμάτης Φασουλής βασισμένος στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μάρας Μεϊμαρίδη, ήταν η καλύτερη ευκαίρια για να κάνουμε διαφορετικά πράγματα», λέει στη Real ο ηθοποιός και μιλά για τα νέα του καλλιτεχνικά εγχειρήματα.

Θα «παντρέψεις» τις δυνάμεις σου με τον Μάκη Παπαδημητριού.

«Κι αυτό το ξέρεις Δεν ξέρεις έργο, όμως, και πώς θα μπορούσες αφού δεν καταλήξαμε ακόμα. Ναι, εκτιμώ πολύ τον Μάκη και ως ηθοποιό και ως άνθρωπο και ήθελα καιρό να βρεθούμε μαζί στη σκηνή, πράγμα που θα γίνει τον επόμενο χειμώνα»

Μετά την «Ελένη» κάνεις διακοπές;

«Όχι αμέσως γιατί έχω γυρίσματα για τη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Γιώργος Κορδέλλας σε σενάριο των Γιάννη Τσίρου – Βίλιας Χατζοπούλου. Πρόκειται για μια αισθηματική ταινία εποχής -εκτυλίσσεται το 1924- και θα παίξω έναν μεγαλογιατρό αστό οικογενειάρχη που ερωτεύεται μια προσφυγοπούλα από τη Σμύρνη και ζει μαζί της έναν ολέθριο έρωτα, που τον οδηγεί από την κορυφή στην πτώση και στην απόλυτη καταστροφή. Γυρίσματα θα κάνουμε Μάιο και Ιούνιο στο Γαλαξίδι και μετά θα μπορέσω να κάνουμε επιτέλους διακοπές», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved