Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Λες και όλοι σε περιμένουν να κάνεις το λάθος για να σε χτυπήσουν»
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Λες και όλοι σε περιμένουν να κάνεις το λάθος για να σε χτυπήσουν»

Για όλους εκείνους που αντιδρούν όταν ακούν τους καλλιτέχνες να εκφράζουν δημόσια την άποψη τους, μίλησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Νιώθει η ίδια ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια μερίδα κόσμου, επώνυμοι και μη, που περιμένει τους καλλιτέχνες στη γωνία, έτσι ώστε να τους «χτυπήσει» για τις απόψεις που εκφράζουν δημόσια;

«Πράγματι ισχύει αυτό. Πολλοί είναι έτοιμοι να κατηγορήσουν ή να τσακωθούν ακόμη και για αστεία πράγματα. Οταν ένα γνωστό πρόσωπο εκφράζει δημόσια πολιτικές θέσεις, οι επιθέσεις που δέχεται είναι ακόμη μεγαλύτερες. Και αυτό συμβαίνει κυρίως στα ΜΜΕ, από τα πρωινάδικα μέχρι τις πολιτικές εκπομπές, και φυσικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να γράψεις κάτι αρνητικό για κάποιον χωρίς να τον έχεις μπροστά σου. Δυστυχώς, έχει γίνει της μόδας ο δημόσιος σχολιασμός. Λες και όλοι σε περιμένουν να κάνεις το λάθος για να σε χτυπήσουν. Επίσης, δεν υπάρχει καμία ανοχή στο ανθρώπινο λάθος. Αυτό ούτε το καταλαβαίνω ούτε μπορώ να το εξηγήσω. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, χωρίς να το θέλω, δίνω παραπάνω σημασία σε τέτοιου είδους σχόλια και μου δημιουργείται η επιθυμία να απαντήσω αλλά συνήθως συγκρατούμαι», λέει η ίδια στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved