Η παλιά γνωριμία Σπυροπούλου-Παπαργυρόπουλου και το φλερτ
Showbiz

Η παλιά γνωριμία Σπυροπούλου-Παπαργυρόπουλου και το φλερτ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δεν γνωρίστηκαν τώρα στην παραλία του Survivor.

Οι δυο τους γνωρίζονται από το 2014, όταν εκείνη τον κάλεσε στην εκπομπή της για να μιλήσει για την συμμετοχή του στο Rocky Horror show στο Rex που πρωταγωνιστούσε η Νάντια Μπουλέ.

Για τις ανάγκες της εκπομπής είχανε ταξιδέψει μέχρι την Αράχοβα με τον Νάσο να την ξεναγεί στα αγαπημένα του στέκια. Σύμφωνα με το ciao, τότε υπήρχε ανάμεσα τους χημεία και όσοι τους έβλεπαν από κοντά υποστήριζαν ότι υπήρχε και έντονο φλερτ. Βέβαια, δεν ευδοκίμησε κάτι, αφού και οι δυο δεν ήταν μόνοι τους. Μάλιστα, τόσο ο Νάσος όσο και η παρουσιάστρια είχαν αναρτήσει στο Instagram φωτογραφία από το τριήμερο στην Αράχοβα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους δεν χάθηκαν ποτέ και δεν σταμάτησαν την επικοινωνία, καθώς αυτά που τους ενώνουν είναι αρκετά. Ωστόσο, αρχές του 2015 είχαν βρεθεί στην ίδια παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που τότε ήταν ζευγάρι.

Σχεδόν, τέσσερα χρόνια μετά από εκείνη την γνωριμία, οι δυο τους συναντιούνται ξανά στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ανέλαβε να εξηγήσει στην παρουσιάστρια πως να ξεχωρίζει τις καλές καρύδες και πως να τις ανοίγει. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και πως αρκετές φορές κάνουν βόλτα στην παραλία μιλώντας με τις ώρες. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα για ένα ειδύλλιο, αφού ο Νάσος Παπαργυρόπουλος διατηρεί σχέση με την Τες Σπέντζος την εγγονή του Σπέντζος Φιλμ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved