«Δεν αμείβεται ο Παπακαλιάτης για το ντοκιμαντέρ που γυρίζει για την ActionAid»
Showbiz

«Δεν αμείβεται ο Παπακαλιάτης για το ντοκιμαντέρ που γυρίζει για την ActionAid»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ευαισθητοποιημένος στα θέματα των παιδιών. 

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος βρίσκεται στην Αφρική και γυρίζει ντοκιμαντέρ για την ActionAid. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο Αντώνης Κανάκης το 2012, ενώ στην συνέχεια τα ντοκιμαντέρ που έγιναν δεν ήταν με αναγνωρίσιμα πρόσωπα.

Τώρα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεταισ την Αφρική και ανεβάζει σε καθημερινή βάση φωτογραφίες με τα παιδιά, τις γυναίκες που δουλεύουν και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν. Μάλιστα σε μια φωτογραφία είχε γράψει: «Οι γυναίκες στο Pwalugu έχουν καταφέρει με κόπο και αγώνα όλα όσα στη Δύση θεωρούνται αυτονόητα. Τροφή, εκπαίδευση, υγεία και προοπτική για ζωή».

Η υπεύθυνη Τύπου της ActionAid μίλησε στο Secret για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και αποκάλυψε: «Ξεκίνησε από το Νεπάλ, μετά συνέχισε στην Γκάνα και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στην Ελλάδα στο Επίκεντρο σε ένα τετραώροφο κτήριο στον Κολωνό. Εκεί, θα γίνει το τρίτο μέρος των γυρισμάτων. Προς το τέλος του 2018 θα είναι έτοιμο» δήλωσε η Σίσσυ Γκουρνέλου και συνέχισε «Εμείς, κάναμε μια πρόταση στον κύριο Παπακαλιάτη, με σκοπό να δείξουμε τη φιλοσοφία μας. Δέχτηκε αμέσως και χαιρόμαστε πολύ γι' αυτή τη συνεργασία μας» και τόνισε ότι δεν αμείβεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved