Έξαλλος ο Χρήστος Φερεντίνος- Τα «πήρε» με καρναβαλιστές- Τι συνέβη
Showbiz

Έξαλλος ο Χρήστος Φερεντίνος- Τα «πήρε» με καρναβαλιστές- Τι συνέβη

«Μπουρλότο» έγινε ο παρουσιαστής

«Τα πήρε» ο Χρήστος Φερεντίνος στο φετινό Καρναβάλι στην Καλαμάτα.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην πόλη της Καλαμάτας για να παρουσιάσει το φετινό τους Καρναβάλι. Όμως η συμπεριφορά κάποιων καρναβαλιστών τον έβγαλε εκτός εαυτού.
Η αρχή έγινε με κάποιους πιτσιρικάδες οι οποίοι έριξαν αφρό στον Χρήστο Φερεντίνο. Ο παρουσιαστής, όπως αναφέρει το messinialive, προσπέρασε την κίνηση αυτή με χιούμορ. Στη συνέχεια όμως ένα γκρουπ καρναβαλιστών τον αλεύρωσε τόσο πολύ που όσοι το παρακολούθησαν ήξεραν ότι η πλάκα αυτη ξεπέρασε τα όρια.

Ο Χρήστος εκνευρίστηκε τόσο που αποκάλεσε αυτούς που τον αλεύρωσαν «μαλ…». Όμως η «πλάκα» για κάποιους δεν είχε τελειώσει. Μερικά λεπτά αργότερα ο οδηγός ενός άρματος βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε τον παρουσιαστή με αποτέλεσμα ο Χρήστος Φερεντίνος να αποχωρήσει από το Καρναβάλι.

«Φεύγω, πάω να αλλάξω και θα τα ξαναπούμε σε καμία ώρα» είπε ο Φερεντίνος αφήνοντας στην μέση την παρουσιάση του καρναβαλιού. Την σκυτάλη πήρε όπως αναφέρει το messinialive ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Πάντως, μετά από ώρα κι αφού ολοκληρώθηκε η παρέλαση, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο Χρήστος Φερεντίνος ανέβηκε στην σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης. Ο Δήμαρχος της Καλαμάτας όχι απλά τον ευχαρίστησε αλλά τόνισε ότι η επιτυχία του φετινού καρναβαλιού οφείλεται στον Χρήστο Φερεντίνο, τον καλύτερο, όπως χαρακτηριστικά είπε, παρουσιαστή της Ελλάδας.
Τη λάθος συμπεριφορά τους κατάλαβαν και οι καρναβαλιστές αφού αρκετοί από αυτούς του ζήτησαν συγγνώμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved