Ηλίας Βρεττός: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του. Τι λένε οι γιατροί;
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του. Τι λένε οι γιατροί;

Στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νικαίας νοσηλεύεται από χθες το πρωί ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε μαζί με την σύντροφό του Σοφία Φυρού.

Το ζευγάρι είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση το σπίτι του τραγουδιστή, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, με την νεαρή Σοφία στο τιμόνι αφού ο Ηλίας Βρεττός της είχε ζητήσει να έρθει να τον πάρει γιατί δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει ο ίδιος την μηχανή του που την είχε αφήσει στο αεροδρόμιο φεύγοντας για το Ηράκλειο όπου είχε προγραμματισμένη εμφάνιση.
Στην διαδρομή -πάντα σύμφωνα με ότι έχει ακουστεί- λευκό βαν τους έκλεισε τον δρόμο και η κοπέλα έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να ντελαπάρει και να καρφωθεί στην κυριολεξία σε ένα δέντρο. 45 λεπτά προσπαθούσε η πυροσβεστική να απεγκλωβίσει τον τραγουδιστή από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου καθώς έτσι όπως τούμπαρε το αυτοκίνητο η δική του πλευρά ήταν και αυτή που «έφαγε» όλη την πρόσκρουση.
Εκείνος με κατάγματα στα πόδια και στα χέρια κι εκείνη ελαφρύτερα τραυματισμένη μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου και εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Η Σοφία για προληπτικούς λόγους -χθες της έγινε αξονική καθώς είχε προβλήματα δύσπνοιας και πόνο στο στήθος- και ο Ηλίας για πολύ περισσότερο αφού όπως δήλωσαν και οι θεράποντες ιατροί η κατάστασή του μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό θεωρείται κρίσιμη.
Σήμερα σε λίγη ώρα αναμένονται νέες ανακοινώσεις από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Όπως μάθαμε η κατάστασή του κρίνεται σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία και μέσα στην εβδομάδα οι γιατροί προγραμματίζουν να προχωρήσουν σε τουλάχιστον δύο χειρουργεία αποκατάστασης άνω και κάτω άκρων.
Το αποτέλεσμα των χειρουργείων αυτών θα δείξει και την πορεία της αποκατάστασης της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή. Πολλά περαστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved