Το ξέσπασμα της ετεροθαλούς αδερφής του Michael Jackson
Showbiz

Το ξέσπασμα της ετεροθαλούς αδερφής του Michael Jackson

Ξεσπά η ετεροθαλής αδερφή του Michael Jackson κατά της οικογένειάς της και δηλώνει ότι την άφησαν να ζει στο περιθώριο όλα αυτά τα χρόνια.

Τόσο ο Michael Jackson, όσο και τα υπόλοιπα αδέρφια του δεν ήθελαν την παραμικρή σχέση μαζί της. Η 43χρονη JohVonnie Jackson, καρπός του έρωτα του Joe Jackson με την επί χρόνια ερωμένη του Cheryl Terrell, ακολουθούνταν για χρόνια από τον χαρακτηρισμό του «μπάσταρδου παιδιού» του πατριάρχη της οικογένειας και βίωνε την απόρριψη από τα υπόλοιπα μέλη της.

Στο βιβλίο της με τίτλο «Bastard Child», αναφέρει: «Τους έβλεπα στην τηλεόραση, άκουγα τη μουσική τους, αλλά με κρατούσαν κρυμμένη για χρόνια». Όταν τελικά αποκαλύφθηκε η ύπαρξη της σε όλα τα μέλη της οικογένειας, γνώρισε όλα τα αδέρφια της από κοντά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει ποτέ να τα πλησιάσει ουσιαστικά.

«Όταν ήμουν μαζί τους έκαναν επίδειξη αγάπης, όμως, όταν έφευγα, δεν μου τηλεφωνούσαν ποτέ» αναφέρει, προσθέτοντας ότι ο ψυχρότερος όλων ήταν μακράν ο Michael Jackson. «Δεν με αγκάλιασε, δεν με φίλησε, ούτε καν χειραψία δεν ανταλλάξαμε. Με την κόρη μου, αντιθέτως, ήταν εντελώς διαφορετικός, όλο αγκαλιές και φιλιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved