Κόνυ Μεταξά: «Όταν οι γονείς είναι επώνυμοι, το παιδί προσπαθεί διπλά για να αποδείξει την αξία του»
Showbiz

Κόνυ Μεταξά: «Όταν οι γονείς είναι επώνυμοι, το παιδί προσπαθεί διπλά για να αποδείξει την αξία του»

Η Kόνυ Μεταξά κατάφερε να ξεχωρίσει στον χώρο με το υποκριτικό της ταλέντο, όταν υποδύθηκε τη μεγάλη, ατίθαση κόρη του Κώστα Κόκλα και της Ζέτας Δούκα στην τηλεοπτική σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια». 

Ηταν αυτό, ωστόσο, αρκετό για μια καλή επαγγελματική εξέλιξη; Η ίδια απαντά: «Δεν το βλέπω έτσι, σαν μέρος δηλαδή, ενός "σχεδίου" για επαγγελματική εξέλιξη. Είναι σαφέστατα μέρος της δουλειάς του ηθοποιού, όπως είναι ο κινηματογράφος, η τηλεόραση κ.λπ. Προσωπικά, είμαι άτομο ανοικτό σε προκλήσεις και μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε διάφορες δραστηριότητες. Οπως για παράδειγμα η οντισιόν που συμμετείχα για την εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Θα ήθελα να αποκτήσω πολλές εμπειρίες γιατί μόνο έτσι κατασταλάζει κανείς σε αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει». Πώς όμως κατάφερε να «χαράξει» τη δική της πορεία, χωρίς να στηρίζεται στις «πλάτες» του πατέρα της Λευτέρη Πανταζή; «Η αλήθεια είναι ότι δουλεύω πολύ σκληρά για να το πετύχω. Οταν οι γονείς είναι επώνυμοι, το παιδί πρέπει να προσπαθήσει διπλά για να αποδείξει την αξία του. Πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Προσπαθώ να είμαι επαγγελματίας και ο βασικός κανόνας είναι να είμαι πάντα στην ώρα μου», εξομολογείται στην Real, ενώ μιλά για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αμερική, εκεί όπου έζησε για αρκετά χρόνια και σπούδασε θέατρο, κινηματογράφο και μουσική: «Κρατάω πάντα ανοιχτή την πόρτα για το εξωτερικό. Το ιδανικό θα ήταν να μπορώ να δουλεύω τόσο στη χώρα μου όσο και στο εξωτερικό».
Ανήσυχο πνεύμα όπως είναι, δεν θα μπορούσε να ζει πολύ καιρό μακριά από κάποια καλλιτεχνική πρόκληση και όπως λέει: «Αυτή τη ν εποχή συμμετέχω σε κάτι που πραγματικά με απογειώνει! Βρίσκομαι στο "Βοx" με το συγκρότημα Μέλισσες και την Τάμτα σε ένα μεγάλο πάρτι! Είναι ένα project που υπογράφουν οι Μέλισσες και το κοινό δείχνει να έχει αγκαλιάσει. Πιστεύω ότι φέτος ο συνδυασμός με την Τάμτα είναι εξαιρετικά δυνατός και χαίρομαι αληθινά που συμμετέχω σε αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved