Δήμος Μυλωνάς: «Πλήρωσα την ψυχική μου υγεία με τα χρήματα που έβγαζα»
Showbiz

Δήμος Μυλωνάς: «Πλήρωσα την ψυχική μου υγεία με τα χρήματα που έβγαζα»

Τα χρήματα ήταν κάτι που δεν υπολόγιζε ο Δήμος Μυλωνάς, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το έχει μετανιώσει. 

Υπολόγιζες κάποια στιγμή τα λεφτά;

«Ποτέ»

Το πλήρωσες αυτό;

«Πλήρωσα την ψυχική μου υγεία με τα χρήματα που έβγαζα»

Τι εννοείς;

«Όταν ήθελα κάτι και το πλήρωνα και αυτό ήταν το αντίτιμο της ψυχικής μου ηρεμίας. Όπως λέμε shopping therapy, έκανα living therapy»

Τηλεόραση βλέπεις;

«Το βασικό της πρόγραμμα είναι οι διαφημίσεις. Κι εκεί βάζουν σφήνες εκπομπούλες, σήριαλ, αθλητικά. Πώς να κάτσω να δω τηλεόραση, τη στιγμή που εκεί που βλέπω μια ταινία, πάνω στο αποκορύφωμα μιας ψυχολογικής έκφρασης, ο ήχος που έρχεται αμέσως μετά είναι Αφρόζο; Δεν θα διό τηλεόραση. Φτάνει πια. Στο 60 είμαστε;»

Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις κάνει;

« Για ποιον λόγο; Μετανιώνεις για τα μαθήματα που πέρασες, όπως την Δικονομία που πέρασα στη Νομική ή που δεν πέρασα το Οικογενειακό; Δεν μετανιώνεις, απλά σου μένουν σαν μαθήματα για να πάρεις το πτυχίο σου. Όλοι πάμε για να πάρουμε το πτυχίο μας. Πόσοι το καταφέρνουμε μέχρι να πεθάνουμε, δεν το ξέρω. Ίσως λίγοι. Οι Σαολίν το καταφέρνουνε που πάνε για το όλον. Ήμουν σε πολλούς Δήμους που αποφασίζανε και διατάζανε, καθορίζοντας την πορεία μου. Αλλά ήταν μαθήματα που έπρεπε να περάσω για να μάθω ότι αυτόν τον Δήμο δεν τον χρειαζόμουν, έπρεπε να τον βγάλω» είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved