Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω υπομονή, είμαι γενικά βιαστικός και αυτό μου κάνει κακό»
Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω υπομονή, είμαι γενικά βιαστικός και αυτό μου κάνει κακό»

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τα αρνητικά του χαρακτήρα του.

Ποια είναι τα μείον που έχεις;

Δεν έχω υπομονή, είμαι γενικά βιαστικός και αυτό μου κάνει κακό. Μπορεί να χάνω πράγματα που μου ανήκουν, επειδή βιάζομαι να τα κάνω. Έχω ανεβάσει τον πήχη. Κάνω δύο δουλειές που έχουν δημοσιότητα, έχουν πολύ κόσμο και πολλά αντικείμενα.

Έχεις μετανιώσει ποτέ για κάτι;

Για πολλά πράγματα, έχω κάνει πολλά λάθη, αλλά έχω φτάσει μέχρι πταίσμα, δεν έχω πάει σε κακούργημα.

Έχεις εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα ή σ’ έχει εκμεταλλευτεί;

Ένα μεγάλο ταλέντο που έχω σίγουρα, το οποίο είναι έμφυτο και δεν σπουδάζεται σε όσα πανεπιστήμια και να πας -και απορώ πώς ακόμα το Χάρβαρντ δεν μου έχει δώσει έδρα πάνω σ' αυτό- είναι η επικοινωνία. Οπότε, αν τα βάλουμε στη ζυγαριά, την έχω εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα όσο δεν φαντάζεται και η ίδια ακόμα, αλλά για καλό, όχι για κακό. Πολλά λεφτά έβγαλα, με τίμιο τρόπο, φορολογημένα, από τη δουλειά μου και πράγματα έκανα, δήμαρχος βγήκα και ξαναβγήκα και περιφερειάρχης θα βγω, το ελπίζω, αλλά αυτό εκμεταλλευόμενος σωστά τη δημοσιότητα μου. Ένας λόγος που κάνω τώρα το σίριαλ «Τατουάζ» είναι πάλι για να ενισχύσω τη δημοσιότητα, την οποία θα εκμεταλλευτώ με τέτοιον τρόπο για να μπορέσω να έχω ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές, δεν το κρύβω.

Ποτέ δεν υπήρξες ανειλικρινής, λες πάντα τα πράγματα με το όνομα τους.

Μα αυτή είναι μια παράμετρος της επικοινωνίας, να λες την αλήθεια. Βέβαια, έχει κι ένα τίμημα αυτό. Έχω κάνει κάποιες λάθος πολιτικές επιλογές, βγαίνω και το λέω: «Συγγνώμη, εκεί έκανα πατάτα, θα προσπαθήσω να το διορθώσω, αν δεν διορθώνεται, βάλτε πλάτη».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved