Όλα όσα δεν γνωρίζετε για το γάμο Κορινθίου-Αϊβάζη
Showbiz

Όλα όσα δεν γνωρίζετε για το γάμο Κορινθίου-Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου και τώρα ήρθε η ώρα να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας, για να συναντήσει τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος θα την περιμένει με μια πανέμορφη λευκή ανθοδέσμη μόνο με λευκά λουλούδια!






Ο θρησκευτικός γάμος της Μαρίας και του Γιάννη θα τελεσθεί, όπως είναι ήδη γνωστό, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, στις 12 Σεπτεμβρίου, με παρανυφάκι την κορούλα του ζευγαριού, Ισμήνη. Τι θα δούμε όμως σε αυτό το γάμο; Πως θα είναι το νυφικό της Μαρίας Κορινθίου; Ποιος διάλεξε τα στέφανα; Και πως θα διακοσμήσουν το προαύλιο της εκκλησία; Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.



Το concept του γάμου θα είναι total white. Η Μαρία Κορινθίου ήθελε ο γάμος της να είναι ξεχωριστός αλλά σε πολύ λιτές γραμμές, χωρίς έντονους χρωματισμούς και φαντασμαγορική διακόσμηση. Θα κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο, δεδομένου ότι και το εκκλησάκι είναι πολύ γραφικό και παραπέμπει σε νησί. Θα υπάρχουν κρεμασμένα κοχύλια πάνω σε τούλια που θα διακοσμούν το προαύλιο της εκκλησίας. Οι λαμπάδες θα είναι επίσης λευκές αλλά θα έχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Η Σοφία Τσιαπάρα η οποία έχει αναλάβει τη διακόσμηση αναφέρει πως η Μαρία είναι από τις πιο εύκολες νύφες : «Η Μαρία ξέρει ακριβώς τι θέλει, δεν είναι καθόλου περίεργη και απαιτητική».



Το νυφικό θα είναι σε αέρινο και ρομαντικό στυλ, όπως ακριβώς και η τελετή, κάθε λεπτομέρεια της οποίας θα έχει το «στίγμα» της ηθοποιού. Αν και αμφιταλαντευόταν στο ύφασμα του νυφικού, τελικά την κέρδισε η δαντέλα. Το νυφικό σχεδίασε η Ελένα Βορέα η οποία προσπάθησε να κάνει πράξη το όνειρο της Μαρίας.



Η μεγάλη έκπληξη στο γάμο θα είναι τα στέφανα! Η ηθοποιός ήθελε τα στέφανα του γάμου της να είναι μοναδικά, να χαρακτηρίζουν απόλυτα και τους δυο και να τα έχει επιμεληθεί και η ίδια. Γι’ αυτό επισκέφτηκε το εργαστήριο της Αγγελικής Καψάλη, σχεδιάστρια κοσμημάτων, της περιέγραψε ακριβώς τι ήθελε, και μαζί έκαναν τα σχέδια. Τα στέφανα είναι χειροποίητα, από ατόφιο ασήμι, έχουν πάνω δαντέλα καθώς και τα μονογράμματα της Μαρίας και του Γιάννη! Μια δημιουργία πολύ ξεχωριστή που θα συζητηθεί. Το ίδιο εντυπωσιακές βέβαια θα είναι και οι βέρες των παιδιών τις οποίες επιμελήθηκε και σχεδίασε ο οίκος κοσμημάτων Αρμάου. Με την οικογένεια Αρμάου, η Μαρία Κορινθίου έχει και συγγενικές σχέσεις, αφού η μητέρα της ηθοποιού ανήκει στο γένος Αρμάου.



Τα μαλλιά της νύφης θα αναλάβει ο Τρύφωνας Σαμαράς ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ, η ηθοποιός αναζητεί τον κατάλληλο make up artist. Θα είναι πολύ απλά χτενισμένη και ελαφριά βαμμένη, εξάλλου είναι τόσο όμορφη και λαμπερή που δεν χρειάζεται να υπερτονίσει τίποτα. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση για λίγους και καλούς φίλους του ζευγαριού, στο πλήρως ανακαινισμένο εξοχικό τους σπίτι στην Ανάβυσσο, όπου θα στηθεί catering και θα διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος για να υποδεχθούν τους καλεσμένους.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved