Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τάμα που έκανε η σύζυγος του
Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τάμα που έκανε η σύζυγος του

Ξημερώματα παραμονής Χριστουγέννων, και η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπεσε με τη μηχανή του πίσω από ένα λεωφορείο πάγωσε το χαμόγελο συγγενών και φίλων του.

Σχεδόν αμέσως μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση του ήταν κρίσιμη.
Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αφού από τότε η κατάσταση του παραμένει σταθερή. Μάλιστα, την Πέμπτη βγήκε από την εντατική με τους δικούς του ανθρώπους να μιλάνε για θαύμα.. Ωστόσο η σύζυγος του παρουσιαστή φαίνεται πως έχει βρει τη θαλπωρή και την ηρεμία που χρειάζεται αυτές τις ώρες κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Secret η Εβελίνα Βαρσάμη, η ξανθιά κοπέλα με το υπέροχο χαμόγελο και τα εκφραστικά μάτια, έχει κάνει τάμα στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό παρακαλώντας τον θεό να δώσει ξανά υγεία στον πατέρα του παιδιού της. Στον συγκεκριμένο ναό, όπου κατά καιρούς ακούγεται πως συμβαίνουν θαύματα, λειτουργεί ο πατέρας Δημήτριος, ο οποίος προσεύχεται για τους ασθενείς και βρίσκεται δίπλα στις οικογένειες τους.

Ο ιερέας φαίνεται πως έχει γίνει το στήριγμα της Εβελίνας και η ίδια τον επισκέπτεται συχνά-πυκνά στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Λυκαβηττό, κρυμμένο μέσα στον βράχο. Ο πατέρας Δημήτριος πολύ συχνά τελεί βραδινές παρακλήσεις και το εκκλησάκι γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο, ενώ, όπως είπε στο «Secret» ο ίδιος, προσεύχεται για όλους όσοι έχουν ανάγκη.

Αν και φειδωλός, παραδέχτηκε πως γνωρίζει τη σύζυγο του Κωνσταντίνου και πως προσεύχεται για αυτόν. «Ναι, προσεύχομαι για τον Κωνσταντίνο να γίνει καλά, όπως για όλους τους ανθρώπους που έρχονται στην εκκλησία για να ζητήσουν βοήθεια», είπε ο ιερέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved