Νίκος Ξανθόπουλος:Περιγράφει πρώτη φορά τη δυσκολία μιας σκηνής στην ταινία «Η καρδιά ενός αλήτη»
Showbiz

Νίκος Ξανθόπουλος:Περιγράφει πρώτη φορά τη δυσκολία μιας σκηνής στην ταινία «Η καρδιά ενός αλήτη»

O Nίκος Ξανθόπουλος βλέποντας μία φωτογραφία από την ταινία «Η καρδιά ενός αλήτη», θυμήθηκε πόσο δύσκολο ήταν το γύρισμα μιας συγκεκριμένης σκηνής και τι ταλαιπωρία είχε περάσει μέχρι να πετύχει τη σκηνή.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, που είναι ενεργός στο facebook, περιέγραψε πρώτη φορά την δυσκολία μιας συγκεκριμένης σκηνής στην ταινία «Η καρδιά ενός αλήτη»: “Βλέπω αυτή τη φωτογραφία και θυμάμαι την ταλαιπωρία και τα αδιέξοδα που είχαμε στο γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής. Είναι απο την ταινία Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗ. Είμαι στο εδώλιο και απολογούμαι .
Έχουνε περάσει ώρες , είμαστε στην έκτη , έβδομη επανάληψη κι εγώ δέν μπορώ να ολοκληρώσω την απολογία μου . Τα λόγια μου τα ξέρω . Ένα μακρυνάρι μιάμιση σελίδα , αλλά συγκινούμαι με πιάνει το παράπονο, για την αδικία , βουρκώνω κλείνει η φωνή μου , στοπ πάμε επανάληψη ..
Εκείνη την εποχή δέ δουλέυαμε σε βίντεο , να σβύσεις και να ξαναγρψεις. Ήθελε άλλο φίλμ για να συνεχίσεις . Τον παραγωγό τον ζώσανε τα φίδια . Μεγάλη κατανάλωση στο φίλμ. Διάλειμμα λέει ο Τεγόπουλος . Κατέβα κάτω , με πιάνει απο τον ώμο. Έλα πάμε μια βόλτα έξω στον κήπο να συνέλθεις...Και τί μου λέει
...Ψέματα είναι ρε μου λέει , δέν είναι αλήθεια , μη το παίρνεις κατάκαρδα και στενοχωριέσαι, ..
Έλα πάμε τωρα μέσα να τελειώνουμε...”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved