Μαρία Κορινθίου: «Θα πρέπει να είσαι προσγειωμένος όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Θα πρέπει να είσαι προσγειωμένος όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι»

Μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο φετινό DWTS 6 είναι και η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός σε κάθε live δίνει τον καλύτερο της εαυτό και αυτό φαίνεται και από τις βαθμολογίες. Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για το αν την φόβισε η σκέψη ότι μπορεί να βγει πιο σέξι από ό,τι πρέπει στα live;

«Ο χορός είναι τρόπος έκφρασης. Εάν δεν εκφράζεσαι μέσα από το χορό, δεν θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Πρέπει να δείξεις την αλήθεια σου και αυτό που είσαι. Εμένα δεν με ενδιαφέρει εάν θα φανεί το μπούτι μου, ούτε θα καθίσω να σκεφτώ εάν θα φανώ στα μάτια κάποιων πιο σέξι. Αυτό που βλέπουν είμαι εγώ».

Από τα ζευγάρια που έχουν ήδη φύγει πιστεύει ότι κάποιο αδικήθηκε;

«Κοίταξε, εάν δεν αρέσει στον κόσμο και στην κριτική επιτροπή ο χορός, το ζευγάρι φεύγει, αυτή είναι η διαδικασία. Η κρίση του καθενός είναι διαφορετική, η αγάπη του κόσμου που μας στηρίζει κάθε εβδομάδα είναι μεγάλη, οπότε δεν μπορώ να σου πω εγώ εάν καλά έκανε κάποιος που έφυγε ή όχι. Είναι ένα παιχνίδι. Το παίρνουμε σοβαρά, γιατί σεβόμαστε τον εαυτό μας και τη δουλειά μας. Όμως, μέχρι ενός σημείου. Θα πρέπει να είσαι προσγειωμένος όταν μπαίνεις σε ένα παιχνίδι και να σέβεσαι τους συνεργάτες σου», λέει η ίδια στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved