Τραγούδια για την κόρη της Αργυράκη θέλει να γράψει ο πατριός της Μενεγάκη
Showbiz

Τραγούδια για την κόρη της Αργυράκη θέλει να γράψει ο πατριός της Μενεγάκη

Ο Στέλιος Μισόκαλος ενθουσιάστηκε με την κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα και ζήτησε να της γράφει τραγούδια.

Η μουσική πρόταση του τελευταίου, ο οποίος θεωρείται πολύ καλός στη στιχουργική και στη σύνθεση, ξάφνιασε ακόμα και την έμπειρη μαμά της Εβελίνας, Μπέσσυ Αργυράκη, και έγινε την ημέρα που εκείνος μαζί με τη σύζυγό του, Ζέτα επισκέφτηκε την παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ».

«Είναι αλήθεια ότι ο κ. Μισόκαλος εντυπωσιάστηκε μόλις άκουσε την κόρη μου και της έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση» αναφέρει -φανερά συγκινημένη- στην «Espresso» η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία, όπως μας είπε, δεν περίμενε ότι το θέμα θα έπαιρνε δημοσιότητα.

«Ηταν και άλλοι μπροστά, και μάλιστα η μαμά της Ελένης Μενεγάκη ήταν εκείνη η οποία παρότρυνε τον σύζυγό της να δώσει τραγούδια στην κόρη μου. Ωστόσο, δεν ξέρω πώς θα μπορέσει η Εβελίνα να συνδυάσει την Ελλάδα και την Αμερική, όπου θα φύγει σε λίγο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλές προτάσεις, αλλά είναι καθαρά δικό της θέμα το τι θα κάνει... δεν μπορώ να ανακατευτώ, γιατί η Εβελίνα είναι πλέον έμπειρη σε αυτό που κάνει» τονίζει η τραγουδίστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved