Γιώργος Μαζωνάκης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με λίγους και καλούς του φίλους
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με λίγους και καλούς του φίλους

Τα γενέθλια του είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης και τα γιόρτασε με την οικογένεια του και λίγους φίλους του.

Ο τραγουδιστής υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο Zonar’s και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μπορεί να μεγάλωσε κατά έναν χρόνο, αλλά δεν σταμάτησε στιγμή να γελάει.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δέχτηκε τις ευχές και τα δώρα των φίλων του κα αφού τους «ευχαρίστησε» διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Στο χώρο είχε τοποθετηθεί ένα ομοίωμα του αγαπημένου τραγουδιστή, ο οποίος φημίζεται για το ξεχωριστό χιούμορ του, προδιαθέτοντας τους καλεσμένους για τη χαρούμενη βραδιά που θα ακολουθούσε.

Η διακόσμηση ήταν στις αποχρώσεις του χρυσού και του μαύρου, με μπαλόνια να κυριαρχούν στο χώρο και το ειδικά διαμορφωμένο stage.

Τον Γιώργο τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος, του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής, του θεάτρου, φίλοι και συνάδελφοι του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν η Μαριάννα Λάτση, το ζεύγος Κουτσολιούτσου, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Τάμτα, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Μπάμπης Στόκας, η Μαργαρίτα Μάτσα, ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη Μαρίνα Βερνίκου, και πολλοί άλλοι.

Πηγή φωτογραφίες: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved