Τι συνέβη την ημέρα του θανάτου της Μπέμπα Μπλανς;
Showbiz

Τι συνέβη την ημέρα του θανάτου της Μπέμπα Μπλανς;

Απίστευτη αποκάλυψη και σύμπτωση!

Τη στιγμή που η Μπέμπα Μπλανς έφευγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε ένα στενό σοκάκι των Μεγάρων γυριζόταν η επανεκτέλεση του αξέχαστου τραγουδιού της «Το καράβι», στο πλαίσιο της ταινίας «Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Τέλης Στεφανής;».

Τη σχεδόν... μεταφυσική αυτή αποκάλυψη, ότι συνέπεσε δηλαδή ο θάνατος της σπουδαίας ερμηνεύτριας με το εν λόγω κινηματογραφικό γύρισμα, έκανε στην «Espresso» ο σκηνοθέτης της ταινίας Μιχάλης Καφαντάρης. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτή η σύμπτωση, αλλά και η ομοιότητα της νεαρής μακιγιέζ και ερασιτέχνιδας ηθοποιού Χρύσας Αγγελοπούλου, η οποία δέχτηκε να υποδυθεί την Μπέμπα Μπλανς στη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Ζαμπέτα.

«Πρόκειται για μια σοκαριστική συγκυρία. Κι εμείς εκείνη την περίοδο που συνέβη μείναμε άφωνοι» λέει ο κ. Καφαντάρης, η ταινία του οποίου θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο φιλμ που αναπαριστά την καλλιτεχνική ζωή των δεκαετιών του ’60 και του ’70, τότε που μεσουρανούσαν όλα τα μεγάλα ονόματα στον κινηματογράφο και στο τραγούδι.

Συγκινημένος με όσα επαναφέρει στον νου του, ο κ. Καφαντάρης θυμάται: «Ήταν Σεπτέμβριος. Βρισκόμασταν σε ένα παραδοσιακό καφενείο των Μεγάρων, σε ένα σοκάκι που θυμίζει ακριβώς την εποχή του ’60. Δεν γνωρίζαμε το παραμικρό για την αρρώστια της Μπέμπας Μπλανς. Καθώς οι κάμερες άρχισαν να απαθανατίζουν το remake του τραγουδιού από τη νεαρή Χρύσα Αγγελοπούλου, το μάτι μου πέφτει σε μια τηλεόραση που υπήρχε μέσα στο καφενείο. Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή έδειχνε αποσπάσματα με την Μπέμπα Μπλανς να τραγουδάει στην ταινία “Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα” και να γράφει ο τίτλος “Καλό ταξίδι, Μπέμπα Μπλανς”. Έπαθα σοκ! Σταματήσαμε το γύρισμα και είπαμε “δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν”. Και όμως, ήταν αλήθεια».

Οι συμπτώσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς, όπως λέει ο σκηνοθέτης, η Χρύσα, που υποδύεται την Μπέμπα Μπλανς, ήταν η μακιγιέζ της ταινίας. Με το που την είδε της είπε: «Είσαι ίδια η Μπέμπα Μπλανς. Θα την υποδυθείς». Και η Χρύσα τον άκουσε, βιώνοντας μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία ως Μπέμπα Μπλανς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved