Χάρης Σώζος: «Ανεβάζω πυρετό στη σκέψη και μόνο»
Showbiz

Χάρης Σώζος: «Ανεβάζω πυρετό στη σκέψη και μόνο»

Ο Χάρης Σώζος μιλάει για τους έρωτες της ζωής του, την τωρινή σύζυγο του και τα παιδιά του. 

Οι έρωτες;


Πολλοί! Νέο παιδί ήμουν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα κωμικοδραματικό σκηνικό με συνάδελφό μου, με την οποία ήμασταν ζευγάρι και παίζαμε μαζί στο Θεάτρο Τέχνης. Ένα μεσημέρι τσακωθήκαμε και ύστερα, αποκαμωμένοι, πέσαμε για ύπνο. Δώδεκα τη νύχτα χτύπησε το τηλέφωνο. Το σήκωσα αλαφιασμένος κι ακούω τον σκηνοθέτη Γιώργο Λαζάνη. «Χάρη, τελείωσε η παράσταση» μου είπε εκνευρισμένος και το έκλεισε. Σοκ! Αποκοιμηθήκαμε και δεν πήγαμε στο θέατρο. Από τότε δεν ξανακοιμήθηκα μεσημέρι»

Η γνωριμία με την πρώτη σύζυγό σας;

«Με τη Λίλιαν Δημητρακοπούλου ερωτευτήκαμε στο σανίδι, παντρευτήκαμε και αποκτήσαμε τον γιο μας Λεωνίδα, ο οποίος κάνει καριέρα στη μουσική και είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος. Και να ξέρεις... αν δεν ήταν, πρώτος θα το έλεγα!»

Με την τωρινή σύζυγό σας το φλερτ ήταν επίσης θεατρικό;

«Ναι μεν η Μελίνα Μαρνέρου ήταν συνάδελφός μου, αλλά γνωριστήκαμε σ’ ένα μπαράκι στέκι καλλιτεχνών στο Κολωνάκι. Δυνατή σχέση, που κρατάει 22 χρόνια. Η ίδια, μετά τον γάμο μας, μου αποκάλυψε πως, όταν ήταν 16 χρονών και με έβλεπε στο σίριαλ «Δις εξαμαρτείν», είχε δηλώσει στις φίλες της πως μια μέρα θα γινόταν γυναίκα μου! Τα κατάφερε! (γέλια) Μάλιστα, έχουμε μια κορούλα, τη Βενέτα»

Η μικρή επιθυμεί να γίνει ηθοποιός;

«Ας επιθυμεί! Θα της βάλω πολλά εμπόδια για να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση»

Δεν κρύβεται η αδυναμία που έχετε στην κόρη σας. Αραγε, όταν σας συστήσει το πρώτο της αγόρι, πώς θα το αντιμετωπίσετε;

«Έχω κάνει άπειρες πρόβες γι’ αυτή τη στιγμή, παρόλο που είναι μόλις 11 χρονών! Λέω στον εαυτό μου: «Χάρη, είσαι προοδευτικός, τι είναι αυτά που σκέφτεσαι;» Όμως δεν μπορώ να σας κρυφτώ! Πραγματικά ανεβάζω πυρετό στη σκέψη και μόνο!» είπε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved