Μποτρίνι: «Θεωρώ τραγικό κάποιος που κάνει TV να βγάζει στη φόρα τι κάνει στην κρεβατοκάμαρα του»
Showbiz

Μποτρίνι: «Θεωρώ τραγικό κάποιος που κάνει TV να βγάζει στη φόρα τι κάνει στην κρεβατοκάμαρα του»

Ο Έκτορας Μποτρίνι σε συνέντευξή του μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Η πολλή δουλειά έχει αφήσει την προσωπική σου ζωή στην άκρη;

Η δουλειά μου δεν έχει αφήσει την προσωπική μου ζωή στην άκρη, απλώς τη διαφυλάσσω όσο μπορώ. Όταν μπαίνω στο σπίτι μου και κλείνω την πόρτα του, υπάρχει «στοπ», αλλιώς δεν πας μπροστά.

Θα παντρευτείς;

Πού ξέρεις... μπορεί να έχω παντρευτεί. (Γέλια.) Θεωρώ τραγικό ένας άνθρωπος που κάνει τηλεόραση να βγάζει στη φόρα τι κάνει στην κρεβατοκάμαρα του.

Δεν βοηθάει στη δημοσιότητα όλο αυτό;

Έχουν χτιστεί καριέρες προσωρινές, εγώ θέλω να με ξέρουν για τη μαγειρική μου και για το ότι είμαι καλός στη δουλειά μου. θεωρώ τον εαυτό μου πολύ μέτριο μάγειρα, έχω σαν στάνταρ τον πατέρα μου και τους ανθρώπους που έχω δουλέψει. Προσπαθώ να γίνω καλύτερος, τίποτα παραπάνω, αυτό ίσως είναι που μ’ έχει βοηθήσει. Ο καθένας πρέπει να ξέρει τις δυνατότητές του κι εγώ τις ξέρω. Είμαι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού μου. Ξέρω τα ελαττώματα και τα προτερήματα μου. Ακούω τι μου λένε, αλλά-εγώ αποφασίζω τι θα κάνω.

Έχεις χάσει αρκετά κιλά.

Προσπαθώ να χάσω κι άλλα κιλά. Κάθε κιλό που χάνω είναι 7 κιλά για το γόνατο. Έκανα μια εγχείρηση στο γόνατο, κάνω φυσιοθεραπεία, θέλω ένα μήνα ακόμα, αλλά στρώνει. Έχω χάσει 15 κιλά. θέλω να έχω στη ζωή μου ηρεμία. Φοβήθηκα όταν έκανα την εγχείρηση, δεν μου αρέσουν οι γιατροί και τα νοσοκομεία. Πέρασα μια διαδικασία με τον πατέρα μου, 7 μήνες μέσα στα -νοσοκομεία και δεν είχε καμία σωτηρία, μου έχει μείνει είναι άσχημο, θέλω να βγούμε από την κρίση που μας έχει ακουμπήσει, έχει αγριέψει λίγο. Πλέον χαλάμε λίγα στο φαγητό και πολλά ,στους γιατρούς ενώ έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved