Γιάννης Δρυμωνάκος: «Απόψε πονούσα πάρα πολύ. Ακόμα είμαι καταβεβλημένος και κουρασμένος»
Showbiz

Γιάννης Δρυμωνάκος: «Απόψε πονούσα πάρα πολύ. Ακόμα είμαι καταβεβλημένος και κουρασμένος»

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και την καθημερινότητα του και προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς του. 

Όσο καιρό ήταν στο παιχνίδι επιβίωσης πέρασε αρκετές δυσκολίες και δεν το έκρυψε. Σίγουρα μια από αυτές ήταν η έλλειψη φαγητού, αφού είχε συνηθίσει να τρώει αρκετές φορές την ημέρα. Άλλωστε, αυτό ήταν κάτι ου δεν το είχε κρύψει και μάλιστα συχνά παραπονιόταν στους συμπαίκτες του.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία;

«Όταν χτύπησα όπου έπρεπε να βάλω στη ζυγαριά τα δεδομένα, Η πάλη που γινόταν μέσα μου ανάμεσα στο ότι θέλεις να μείνεις ή ότι πρέπει να φύγεις, γιατί δεν ξέρεις πώς θα είναι η μέση σου και εάν επιστρέφοντος θα μπορείς να κάνεις όσα έκανες μέχρι τώρα ή αν θα τα στερηθείς. Οργανικά έχεις επανέλθει; Απόψε πονούσα πάρα πολύ. Οργανικά νομίζω ναι, αν και έχω άπειρη κούραση, σωματικά είμαι ακόμα καταβεβλημένος και κουρασμένος και γιατί το μυαλό μου είναι ακόμα εκεί και γιατί δεν κοιμάμαι σωστά και είμαι συνέχεια σε ένα τρέξιμο. Όλοι το έχουν περάσει αυτό με το που γυρνάνε. Εγώ προσωπικά δεν έχω δεχτεί ξανά τέτοια δημοσιότητα, οπότε και με τρομάζει και προσπαθώ να τα κάνω όλα όσο πιο σωστά γίνεται. Από την άλλη όμως το περιμέναμε ότι θα υπάρξει αυτό μετά το παιχνίδι. Οπότε σωματικά είναι η κούραση και από την άλλη το μυαλό σου να βρίσκεται ακόμα στην παραλία. Ζω σε δύο κόσμους αυτήν τη στιγμή»

Ποιον θα ήθελες για νικητή;

«Οποιοδήποτε άτομο από την ομάδα μου»

Έφυγες και μπήκαν έξι νέοι παίκτες. Πώς το βλέπεις εσύ αυτό;

«Από τη μια σίγουρα για όλο αυτό που έχουμε περάσει δεν είναι δίκαιο, από την άλλη είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Το ξέραμε και το συζητάγαμε πότε θα μπουν»

Τελικά, το «Survivor» ήταν πιο δύσκολο από ό,τι περίμενες;

«Πολύ πιο δύσκολο. Είναι το πιο σκληρό παιχνίδι που υπάρχει αυτήν τη στιγμή τηλεοπτικά, από ό,τι μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Χαίρομαι πάρα πολύ που τελικά τα όρια μου είναι τέτοια που έμεινα εκεί για δύο μήνες» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved