Συγκλονίζει η Πάολα: Το ιδιόχειρο σημείωμα και η αφιέρωση που ραγίζει καρδιές!
Showbiz

Συγκλονίζει η Πάολα: Το ιδιόχειρο σημείωμα και η αφιέρωση που ραγίζει καρδιές!

Ραγίζει καρδιές το ιδιόχειρο σημείωμα της Πάολα προς τον πατέρα της που έχασε πριν από λίγο καιρό! 

Είναι η απώλεια που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει, αν και η ίδια είναι πολύ δυνατή. Ο λόγος για την Πάολα, που στη νέα δισκογραφική δουλειά της, δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους, με τίτλο «Δεν σε φοβάμαι, ουρανέ», αποφάσισε να συμπεριλάβει ένα κομμάτι που σημαίνει πολλά για εκείνη, καθώς είναι αφιερωμένο στον πατέρα της. Πρόκειται για το τραγούδι «Καράβι», σε μουσική Γιώργου θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου.
«Ημουν ένα καραβι, ταξίδεψα πανιού μαζί σου, μου άνοιξες τον χάρτη της ζωής σου», αναφέρει, ενώ λίγο πιο κάτω λέει: «Μου έδειξες τις θάλασσες του κόσμου μ' ένα χάδι. Μα έγινε η αγάπη σου αλλιώς. Ενας βαθύς ωκεανός, που αγριεύει συνεχώς, μόνο με μένα. Και όσο παλεύω να σωθώ, να καταλάβω προσπαθώ γιατί δεν βρίσκω μια σταγόνα από σένα. Ημουν ένα καράβι που, όταν άνοιγαν τα πανιά μου, τα μάτια σου είχα πάντοτε μπροστά μου, για σημάδι».

Ο πατέρας της δημοφιλούς τραγουδίστριας έφυγε από τη ζωή στις αρχές Φεβρουαρίου του 2016. Πάλεψε με τον καρκίνο μήνες και εκείνη ήταν σταθερά στο πλευρό του, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Μάλιστα, τότε η τραγουδίστρια τον είχε επισκεφθεί τα ξημερώματα της Κυριακής, αφού είχε ολοκληρώσει την εμφάνιση της επί σκηνής, σε ιδιωτική κλινική και λίγες ώρες μετά ο Αλέξανδρος Καραμήτσιος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Από το πλευρό, της δεν έχουν λείψει στιγμή η μητέρα της, η κόρη της, Παολίνά, αλλά και ο πρώην σύζυγός της και στενός συνεργάτης της, Φώτης Ζογλοπίτης. Αν και έχει περάσει καιρός, η τραγουδίστρια δεν μπορεί να ξεχάσει λεπτό τον «Αλέξανδρό της» και, εκτός από το «Καράβι», μέσα στο cd έχει και ένα δικό της, ιδιόγραφο σημείωμα, στο οποίο γράφει μεταξύ άλλων για τον πατέρα της και ραγίζει καρδιές: «Τα μάτια μου δεν θα ξαναντικρίσουν ποτέ τόσο όμορφο λιοντάρι!». Παρακάτω συνεχίζει: «Στην προηγούμενη ζωή μου σ' είχα ονειρευτεί και σ' αυτήν έγινες ο πατέρας μου! Για μένα θα είσαι πάντοτε ένα πρόσωπο του ονείρου! Τώρα, αγαπημένε μου, είσαι πλέον κατάλευκος και έχεις αγαπηθεί από τους ίσους και όμοιους σου! Μέχρι την ώρα που θα συνάντηθόύμε θα σου λέω...». «Και όσο παλεύω να σωθώ, να καταλάβω προσπαθώ γιατί δεν βρίσκω μια σταγόνα από σένα». Η Πάολα κλείνει το σημείωμα γράφοντας όλο συγκίνηση: «Αφιερωμένο στον αθάνατο Αλέξανδρο της καρδιάς μου! Σ' αγαπάω, μπαμπά μου! Πάολα...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved