Εικόνες εγκατάλειψης! Ρημάζει ο τάφος του Στάθη Ψάλτη
Showbiz

Εικόνες εγκατάλειψης! Ρημάζει ο τάφος του Στάθη Ψάλτη

Η απώλεια του Στάθη Ψάλτη είναι μεγάλη τόσο για το κοινό που όλα αυτά τα χρόνια τον ακολουθούσε πιστά, όσο και για τους δικούς του ανθρώπους.

Πρόσφατα ωστόσο, η σύζυγος του Χριστίνα, η οποία παλεύει να επουλώσει τις πληγές της, βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο, δεχόμενη τα πυρά του αδερφού του ηθοποιού Γιάννη Ρώτα.

Ο φωτογραφικός φακός του «Χάι» βρέθηκε στο νεκροταφείο Ζωγράφου, προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στον τάφο του αείμνηστου ηθοποιού. Το πρώτο πράγμα που κοιτά κανείς φτάνοντας εκεί είναι η φωτογραφία του πρωταγωνιστή, όπου πάνω της είχε γράψει ο ίδιος: «Με αγάπη Στάθης Ψάλτης» και η οποία προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Στην συνέχεια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό το άλλοτε ολόλευκο μάρμαρο έχει πλέον αφεθεί στο έλεος του χρόνου. Σκόνη, ξερά φύλλα, πρασινάδες και διάφορες ακαθαρσίες, υπάρχουν παντού σκορπισμένα πάνω στο μνήμα, ενώ το καντήλι που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία του Στάθη είναι σβηστό.

Ενώ θα περίμενε κανείς πως ο τάφος θα είναι περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα πολύχρωμα λουλούδια του ηθοποιού, τα οποία θα σκόρπιζαν την ευωδιά τους σε ολόκληρο το κοιμητήριο, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Οι λιγοστές γλάστρες είναι πεσμένες, τα κυκλάμινα είναι μαραμένα, ενώ τα ψεύτικα άνθη που υπάρχουν στο βάζο, έχουν ξεθωριάσει από τον ήλιο. Ακόμη και το θυμιατό είναι σπασμένο και έτοιμο να ξεκολλήσει από τη βάση του, γεγονός που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει.

Φωτογραφίες Χάι
Πηγή βίντεο: Φτιάξε καφέ να στα πω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved