Τι κάνει σήμερα, τρεις μήνες μετά το Nomads, ο Κατσινόπουλος; Ο τραυματισμός και τα μετάλλια!
Showbiz

Τι κάνει σήμερα, τρεις μήνες μετά το Nomads, ο Κατσινόπουλος; Ο τραυματισμός και τα μετάλλια!

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος είχε ξεχωρίσει μέσα από το Nomads για τις επιδόσεις του, στη δύναμη ψυχής του αλλά και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Τι κάνει όμως σήμερα, μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα;

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος λοιπόν έχει επιστρέψει δυναμικά στο άθλημα που υπηρετεί εδώ και χρόνια και έχει κατακτήσει πολλές κορυφές!

"Η ψυχή ενός μαχητή δεν έχει όρια. Τα όριά μας τα θετούμε μόνο εμείς οι ίδιοι κάθε στιγμή που κοιτάμε σε έναν καθρέφτη βαθιά μέσα στα μάτια μας. Εμείς γνωρίζουμε πόσο θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας. Κανείς δεν μπορεί να μας τα οριοθετησει και να μας ανακοινώσει μέχρι το πού μπορούμε να φτάσουμε. Μετά από μια δύσκολη περίοδο στις Φιλιππίνες στο παιχνίδι του Nomads, έχοντας ένα ισχύο στο οποίο πάνω στοιχηματιζάνε πολλοί γιατροί πως δεν θα μου επιτρέψει να ξαναγωνιστώ, με τη βοήθεια μιας Ιατρικής ομάδας που πίστεψε σε εμένα, τους κύριους Γιώργο Κελαλη, Ζακ Μελαγιες, Απόστολο Σουβατζόγλου, και βέβαια 2 ανθρώπους κορυφαίους στο ειδος τους, τον καπετάνιο της QNT στην Ελλάδα @Αιμίλιο Γιατζόγλου και τον ορθομοριακό τρελό επιστήμονα Γεωργιάδη Χρήστο, κατάφερα να ξαναγωνιστώ κατακτώντας 2 μετάλλια (1 χρυσό-1χλαλκινο) σε ένα πολύ δύσκολο Τουρνουά Bjj στο Λονδίνο. Οι επόμενοι στόχοι τέθηκαν. .τον επομενο μήνα το Πανευρωπαϊκό στη Ρώμη και τον Αύγουστο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Las Vegas" έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ σε άλλο ποστ του έγραψε: "Χθες ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το έμβλημα της ομάδας και του ονόματός μου, έκανε το πρώτο του βήμα κι εκτός Ελληνικών συνόρων. Βρίσκεται πλέον σε μια από τις δυνατότερες ακαδημίες Μαχητικών Τεχνών της Αγγλίας το NCAA όπου προπονείται η Εθνική-Ολυμπιακή Ομάδα Karate της Βρετανίας. Ο Paul Newby, ο οποίος είναι και ο Εθνικός Προπονητής της Βρετανικής Ομάδας, εμπιστεύτηκε σε εμένα και στο Katsinopoulos Team την εξέλιξη της ομάδας του στο Brazilian Jitsu και στο Mma. Είναι μεγάλη μου τιμή, τεράστιο το βάρος κι ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών". Τέλος, για μία άλλη νίκη που κατέκτησε στο Ζίου Ζίτσου ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο ίδιος έγραψε: "Υπάρχουν φορές που τα συναισθήματά μας δεν μπορούν να μεταφερθούν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Ικανοποίηση, Υπερηφάνεια, Συγκίνηση είναι λίγες από τις λέξεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω αυτό που μπορεί να νιώσει κάποιος όταν μια ημέρα σαν τη σημερινή παρακολουθείς την Γαλανόλευκη να κυματίζει αρκετές φορές πάνω στο βάθρο μέσα σε μια άλλη Χώρα. Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu στη Ρώμη, κατέθεσαν την ψυχή τους όταν ο Ελληνικός Αθλητισμός δέχεται για ακόμα μια φορά έναν βρώμικο Πόλεμο από (Έλληνες) που δεν έχουν σηκωθεί πότε από την καρέκλα του γραφείου τους. Το δικό μου Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία μου είναι απλά ένα λιθαράκι σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία. Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας! Χρόνια Πολλά Πατρίδα μας!.Με Σεβασμό κι Αγάπη από όλη την Ελληνική αποστολή".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved