Νικολόπουλος:«Γιατί να πάω να δω την παράσταση για τον Καζαντζίδη; Για να θυμηθώ τα προβλήματά μου;»
Showbiz

Νικολόπουλος:«Γιατί να πάω να δω την παράσταση για τον Καζαντζίδη; Για να θυμηθώ τα προβλήματά μου;»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος έχει γράψει πολλά τραγούδια για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τα οποία έγιναν επιτυχίες.

Μπορεί στην πορεία η σχέση τους να χάλασε, αλλά ο μουσικοσυνθέτης κρατάει ως μια όμορφη ανάμνηση την συνεργασία του με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Μάλιστα, τον έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι στην παράσταση για την ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη δεν έχουν μπει τραγούδια του και η ιστορία σταματάει το 1966.

Πήγατε να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης- Η ζωή μου όλη», που αφορά στη ζωή του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη;

«Όχι δεν πήγα, δεν μου κάνει όρεξη να τη δω λόγω των προβλημάτων που είχαμε τότε με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Γιατί να πάω να τη δω, για να θυμηθώ τα προβλήματα μου; Δεν πήγα... Πάντως, δεν μου είπαν καλά λόγια. Μου είπαν ότι η ιστορία του σταματάει μέχρι το 1966... Γιατί σταματάει εκεί; Αφού μετά έκανε μεγάλες επιτυχίες. Άκουσα ότι δεν ήθελαν να βάλουν τραγούδια μου, επειδή τα μεγάλα τραγούδια τα δικά μου έγιναν το 1975, νια ποιο λόγο το σταμάτησαν εκεί; Όταν ένας τραγουδιστής έχει τεράστια προσωπικότητα έχει κάνει έναν κύκλο, γιατί δεν βάζεις όλο τον κύκλο; Δεν ξέρω το μυαλό αυτού που έγραψε το κείμενο, νομίζω ότι το έγραψε ένας κουμπάρος του, ο Τζανιδάκης, κάτι τέτοιο…Πώς το σκέφτηκε; Ο Καζαντζίδη έκανε τόσους δίσκους μετά με επιτυχίες»

Θα σας πείραζε αν έκαναν αναφορά μετά το 1975, κι αν έμπαιναν τραγούδια σας στην παράσταση;

«Καθόλου δεν θα με πείραζε, ίσα-ίσα θα ήταν μεγάλη μου τιμή. θα ήθελα να μπουν τραγούδια μου στην παράσταση, θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή. Δεν θα με ενοχλούσε, αντιθέτως με ενόχλησε το ότι δεν μπήκαν και δεν έφτασαν μέχρι εκεί. Δεν ξέρω με ποια λογική έγινε αυτό»

Μήπως θεώρησαν ότι λόγω της κόντρας που υπήρχε θα σας ενοχλούσε;

«Θα τους έλεγα εγώ να μη βάλουν τα τραγούδια μου; Δεν έχω δικαίωμα να πω να μη βάλουν τα τραγούδια μου»

Αν σας ζητούσαν την άδεια θα τη δίνατε;

«Βεβαίως»

Στην περίπτωση που θα έβαζαν τραγούδια σας θα πηγαίνατε να βλέπατε την παράσταση;

‘Εντάξει, μετά θα το σκεφτόμουν, μπορεί να ήμουν πιο θετικός. Δεν με πειράζει που δεν μπήκαν τραγούδια μου, νομίζω ότι ήταν δικό τους κακό. Δεν βάζουν τέτοια τραγούδια σε μια παράσταση, τι να πω;»

Σας έχει μείνει ακόμα η πίκρα;

« Όχι, δεν έχω πίκρα, τα έχω ξεχάσει αυτά. Προχωράω μπροστά» αποκάλυψε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved